Szintet lépett Marco Rossi alapembere, Callum Styles az angol másodosztályban folytatja

2024. február 02. 09:51

A Sunderland leigazolta a magyar labdarúgó-válogatott középpályását, aki az idény végéig kölcsönben szerepel a Championshipben.

2024. február 02. 09:51

A harmadosztályú Barnsley fél évre adta kölcsön a Sunderlandnek Callum Styles-t, akiért bizonyára jó pénzt szeretne kapni a nyáron az Európa-bajnokság után. A 23 éves focista eddig 145 tétmeccsen szerepelt a klubjában és 13 gólt szerzett. Amúgy a játékos januárban kisebb műtéten esett át, eltávolították a vakbelét, ám hamarosan újra bevethető lesz.

Új együttese már be is mutatta őt a honlapján

Mint megtudhattuk, Fülöp Márton után Styles a Sunderland második magyar futballistája. 

Az angol másodosztály, a Championship hetedik helyén álló csapat a szezon végéig szerződtette, de a kölcsönszerződés végeztével a piros-feketéknek opciójuk van Styles megvételére.

„Callum egy izgalmas játékos, aki képes arra, hogy a belső középpálya bal oldalán, vagy akár belső vagy szélső hátvédként játsszon. 

Úgy érezzük, hogy a kvalitásai és a rugalmassága nagy előnyünkre válik majd a szezon hátralévő részében. Miután a múlt héten nagy vonalakban megegyeztünk, Callum betegsége miatt egy kis késés jött a képbe; de most már nagyon örülünk, hogy itt van, és várjuk, hogy hamarosan visszatérhessen a pályára” – mondta a klub honlapján Kristjaan Speakman, a Sunderland sportigazgatója.

Fotó: Sunderland AFC

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2024. február 02. 12:08
Aki csak a környéken jár az mind kulcs vagy alapember.Röhejes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!