A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Jürgen Klopp háromszavas választ adott arra, hogy visszatérhetnek-e szombaton Szoboszlaiék

2024. február 29. 18:36

Továbbra is sokasodnak a ráncok a Liverpool labdarúgócsapatának német vezetőedzőjének a homlokán.

2024. február 29. 18:36
Jürgen KLOPP

Lassan már egy kezdőcsapatra való sérültje van a Poolnak. Az angol Premier League listavezetőjénél az alábbi játékosokra nem számíthat az edző: Szoboszlai Dominik mellett Mohamed Szalah, Darwin Nunez, Stefan Bajcetic, Curtis Jones, Joel Matip, Diogo Jota, Trent Alexander-Arnold, Alisson, Gravenberch, Wataru Endo és Thiago sem bevethető. Ilyen komoly sérüléshullám rég sújtotta a Klopp-csapatot. Ugyanakkor az is igaz, hogy az eredményességen egyelőre nem látszik meg a sok meghatározó futballista hiánya. A Ligakupát megnyerte a Liverpool, s a héten az FA-kupában is továbbjutott a Southhampont ellen a fiatalokkal.

Sokan azt remélték, hogy Mo Szalah, Darwin Nunez és Szoboszlai Dominik is visszatér tegnap este a Szentek ellen, de a trió egyike sem szerepelt a meccsnapi keretben. 

A hétvégén a Nottingham Forest elleni összecsapás vár a Vörösökre, s Jürgen Klopp nem volt optimista, amikor három sérült kulcsjátékosának helyzetéről kérdezték a meccs utáni sajtótájékoztatón. Az újságírók arra voltak kíváncsiak, hogy a három meghatározó focistája közül játékra alkalmas lesz-e valamelyikük szombaton. Klopp nagyon egyszerűen azt válaszolta: „Ezt nem tudom” – nyilatkozta a mester.

Mivel a mérkőzések között nagyon kevés idő van, a szakvezetőnek nagyon óvatosan kell kezelnie a Pool sérült játékosainak felépülését. Az olyan fiatal tehetségek, mint Lewis Koumas és Jayden Danns az elmúlt napokban a kupamérkőzéseken nagyon jól élték a számukra adott lehetőségekkel, de az már más kérdés, hogy karrierjük e kezdeti szakaszában bízik-e bennük annyira, hogy a Premier League-ben is kezdőként számol velük.

Talán már láthatjuk Szalah-t, Nunezt és Szoboszlait a kispadon a Forest ellen, de kérdés, mennyire lesznek bevethetők. Erre csak hatvan perccel a kezdőrúgás előtt, a csapathirdetés után kapunk végleges választ. Mindenesetre a pénteki, a kötelező mérkőzés előtti sajtótájékoztatón biztosan ismét kérdezik Kloppot a trióról és a többi sérült liverpooli játékosról.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-164
2024. július 26. 16:46
🍓 ️ ­É­r­­t­é­­k­­­e­­­l­d­­­ ­a­ ­s­z­­e­x­­­i­­­ ­­p­u­­n­­c­­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Reszelő Aladár
2024. március 01. 08:17
Ráadásul a Pool úgy vezeti a bajnokságot, hogy inkább a alsóházas csapatokat veri meg a topcsapatokkal leginkább X-szel. Vagyis a 17. ellen szinte fontosabb begyűjteni a 3 pontot mint éppen megverni a City-t. Sőt, ha úgy nézzük az nyeri a PL-t aki kevesebbet botlik a szezon során. A sok sérült sosem jó, de ha talpon tud maradni a csapat a visszatérésükig, akkor lesz egy csomó kipihent játékosuk a szezon kulcsszakaszán, amikor a többiek kezdői már kicsit fáradtabbak, esetleg ott is beüt/vigyázni kell a sérülésre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról