Hősies helytállás: végül hetedik lett a magyar férfi vízilabda-válogatott

2024. február 17. 09:55

Ötméteresek után 18-16-ra győztünk a montenegrói csapat ellen.

2024. február 17. 09:55

A magyar vízilabda-válogatott címvédőként a hetedik helyen végzett a dohai világbajnokságon, amelynek szombati helyosztóján

ötméteresek után 18-16-ra nyert a montenegrói csapat ellen.

A magyar válogatott történetének ez volt holtversenyben a második legrosszabb világbajnoki szereplése, 2022-ben hazai környezetben volt még hetedik, a negatív rekordot az 1986-ban Madridban elért kilencedik hely jelenti.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mikesi Károly
2024. február 17. 18:25
Nehéz tudomásul vennünk, hogy rajtunk kívül még van 4-5 olyan csapat (spanyolok, olaszok, horvátok, szerbek, görögök), akik világbajnokok vagy olimpiai bajnokok lehetnek. És most "berobbantak" a franciák is. Persze, ha az olimpián legalább a döntőbe jutunk, akkor "mindenki megbocsát" a fiúknak ezért a kudarcért. Kemény Dénes kissé "elkényeztetett" minket. A lányaink viszont kitettek magukért. Én azonban a fiúkban is bízom, hiszen "nem verték tönkre" őket azok, akiktől kikaptunk. Csak 1-1 góllal. Most alighanem pszichológusra is szükségük lesz.
Zolotarjov
2024. február 17. 13:34
Elaludtak, mint Bidé a bombariadó idején..😆
Timchoka
2024. február 17. 13:17
Sajnálom, hogy így alakult a fiúknak, de nem kellene állandóan magasra tenni a lécet velük szemben. Persze mindig a győzelem legyen a cél, de ott van a vízben egy másik csapat is, a szélén 2 bíró, és mindenki ember, nem gép. Ha volt is hiba, jobb, hogy most jött ki és nem az olimpián. Szűk 2 év alatt ez már a sokadik világversenyük, ezt is nézni kell.
baronet
2024. február 17. 11:53
Szar propagandista, minek hazudsz ilyen gáz módon? Orbitális bukta ez. Vizilabdában a döntő a minimum elvárás, nem tudtad?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!