Hatalmas verekedés tört ki a Sparta és a Galatasaray meccse után Prágában (videó)

2024. február 24. 07:27

A törökök nem tudták megemészteni a vereségüket.

2024. február 24. 07:27

A Sparta–Galatasaray mérkőzés után hatalmas verekedés tört ki a labdarúgó Európa-ligában – számolt be a Magyar Nemzet. A mérkőzésen a prágaiak 4-1-es győzelmükkel visszavágtak az első meccsen elszenvedett vereségért, amelyet a törökök nyertek 3-2-re. A meccs azonban valószínűleg inkább a brutális verekedés miatt marad emlékezetes, nem a gólok miatt. A párharc során eluralkodó feszültség a játékvezetői sípszó után igazi konfliktussá fajult, a verekedésben részt vettek a labdarúgók, valamint az edzői stáb tagjai is.

A verekedésről készült videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: X


 

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Proxima Centauri
2024. február 24. 11:34
A görög jobb játékosokat tud venni, mint a fradi, akinek csak a kutyaütők jutnak. Aki csak egy fokkal is jobb, az ugródeszkának használja. De még azok is jobbak, mint a nemzetiek. A Díszbuszt kivéve persze.
egonsamu
2024. február 24. 09:33
Ez Germanisztánban minden harmadik ligás ifjúsági focimeccsen a mérközés kötelezö velejárója... Több mentöt küldenek oda, mint egy nemzetközi mérközésre...
hoci74
2024. február 24. 08:00
A csehek megérdemelnének még jó pár verést az áruló, nyugatfelszopó viselkedésük miatt....
rugbista
2024. február 24. 07:59
Arról is lehetne írni, hogy a Dinamo Zagreb kiverte a Betist, és a Viktoria Plzen eleve a legjobb 16 között van mint csoportgyőztes, meg arról is, hogy a Sparta csapatában masszív többségben vannak - a csehek! A Fradi meg simán kiesett szar játékkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!