Felejthetetlen gólt lőtt a kis Dárdai (VIDEÓ)

2024. február 17. 07:48

Dárdai csapata végül 3-2-re nyert, Márton végigjátszotta a meccset, Palkót a 68. percben lecserélte az apja.

2024. február 17. 07:48
Dárdai Palkó a Magdeburg elleni mérkőzés 39. percében jó helyről készülhetett szabadrúgáshoz, és nem is okozott csalódást.

A 2. Bundesliga 22. fordulójának pénteki játéknapján a Hertha BSC a Magdeburgot látta vendégül. A 22. percben a Magdeburg szerezte meg a vezetést, majd a Hertha tizenegyesből egyenlített, nem sokkal később pedig emberelőnybe is került. Ezután, a 39. percben jött el Dárdai Palkó nagy pillanata: a magyar középpályás szabadrúgásból csavarta a labdát szépen a kapuba, s ezzel a góllal már 2-1-re vezetett a Hertha – írja a Magyar Nemzet.

A második félidő elején a vendégek kiegyenlítettek, de az 59. percben Fabian Reese második góljával újra megszerezte a vezetést a Hertha.

Az eredmény már nem változott, Dárdai csapata 3-2-re nyert, Márton végigjátszotta a meccset, Palkót a 68. percben lecserélte az apja.

Győzelme után a Hertha továbbra is a nyolcadik helyen áll a német másodosztályban.

Dárdai Palkó gólját itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: SOEREN STACHE / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2024. február 17. 09:39
Nem éppen felejthetetlen. A kapus például elfelejtette kifédeni.
rugbista
2024. február 17. 09:05
Na! Nem tilos szabadrúgásból gólt lőni, de a mai focisoknak általában nemigen megy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!