„Ez így jó lezárás” – mondta könnyeivel küszködve Kapás Boglárka

2024. február 19. 16:16

Ötödik helyen zárta a dohai vizes vb-t.

2024. február 19. 16:16

Kapás Boglárka, magyar úszóklasszis utolsó világbajnokságán ötödik helyezést ért el 400 méter vegyesen a dohai vizes világbajnokságon. 

A sportoló az M4 Sportnak a verseny után azt nyilatkozta, hogy „az volt a célom, hogy kicsit komfortzónán kívül essen a kezdés. Főleg a pillangó. Egyébként nem nagyon voltak elvárásaim magammal szemben a futamban. Nagyon örültem, hogy bejutottam, (...) az volt a célom, hogy tudjak javítani a reggeli időmön” – hangzott el.

Mikor Kapás kijelentette, hogy azért jó, hogy ötödik lett, mert 13 éve az első VB-jén is ezt a helyezést érte el, akkor elsírta magát a kamera előtt. 

Szóval ez így jó lezárás” 

– szögezte le.

 A videóhoz Vitályos Eszter miniszterhelyettes kísérőszövegként még azt fűzte:

Fantasztikus sportolónő, igazi tehetség! Köszönünk mindent! 

Hajrá, Bogi! Jöhet az Olimpia!”

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagoly-29
2024. február 19. 17:20
Van olimpiai A szintje?
zakar zoltán béla
2024. február 19. 17:08
Vannak még EGERSZEGIK!!!
survivor
2024. február 19. 17:00
Hajrá Bogi !
lististerc
2024. február 19. 16:41
Nagyszerű úszónő, aki élsport mellett diplomájával az életre is felkészült. Reméljük, személyes boldogsága is meglesz további életében. Az eddigi példamutató.Az olimpia hab a tortán, nyugodtan mehet Párizsba - és az éremszínű hab is szép, de a fehér is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!