Csercseszov továbbra is értetlenül áll Kubatov döntése előtt – dolgozni egyelőre nem akar, inkább felújít

2024. február 07. 14:40

Az orosz szakember egymás után utasítja vissza az ajánlatokat.

2024. február 07. 14:40
CSERCSESZOV, Sztanyiszlav

A Fraditól való nyári távozása után egymás után utasítja vissza a remek ajánlatokat a zöld-fehérek korábbi vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov. Folyamatosan mesés összegekért csábítják Szaúd-Arábiába, ám a tréner hajthatatlan, egyelőre minden ajánlatot visszautasít, jelenleg fia moszkvai lakásának felújítását felügyeli – írja a Nemzeti Sport.

A 60 éves szakember 2021 tele és 2023 nyara között másfél szezonon át irányította a Ferencvárost, ám a feröeri Klaksvík elleni elveszített BL-selejtezőt követően Kubatov Gábor elnök azonnali hatállyal menesztette. Azóta sorjáznak a szerződések a korábbi orosz szövetségi kapitány asztalán, több országból is keresték, de egyik megkeresésre sem bólintott rá. Hívták hazájából és a Közel-Keletről is, ám ő nem az a kapkodós típus.

Ezt is ajánljuk a témában

„Néhány napja Moszkvában vagyunk a feleségemmel. A fiunk edzőtáborban van, most szakítottunk időt a lakásának felújítására, amíg ő távol van, mi felügyeljünk a munkálatokat.

Ami a labdarúgást illeti, továbbra sem értem, miért így kellett távoznom a Ferencvárostól, de ez legyen az én bajom…

Több helyről kerestek azóta, néhány órával ezelőtt éppen Szaúd-Arábiából hívtak, hogy végre adjam be a derekam, és menjek oda” – fogalmazott Csercseszov, aki egyelőre azért nem állt munkába, mert mentálisan még nem érzi teljesen késznek magát az újabb kihívásra.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2024. február 08. 07:05
Sztanyiszlav Csercseszov NEM(!!!) orosz nemzetiségű, hanem talán kalmük, ujgur, manysi...vagy valami ilyesmi. Nem tudom pontosan micsoda-féle de hogy Ő nem ruszki nemzetiségű, az biztos. Annak ellenére sem az, hogy anno az ancienne regime idején Ő volt a szovjet válogatott kapusa..hosszú ideig. Hiszen akkoriban tele volt a szovjet válogatott olyanokkal mint Metreveli, Hurcilava, Chleb, Szabó, Romancsuk ..és hasonlókkal. Akik valamelyik ú.n. "szövetséges tagköztársaságából" nyihelődtek föl a nagy-nagy és dicsőséges Szovjetúnió fő "válogatottjába"....ugye kéBviselni a hatalmas és szent ESZMÉT A VILÁGBAN SZOVJET cécécépé-s feliratú élénkvörös dresszekben.
kombinator-0
2024. február 07. 19:25
kubatovnak (autószerelő) nem kellett volna ebbe a pozícióba kerülni ... ill. már régen le kellett volna cserélni
Halder_1899
2024. február 07. 18:52
Önmagában a BL első selejtezős bukásért is el kellett küldeni de főleg a 2023as egész év eleje + tavasz borzalmas volt. Kilátástalan. Azóta a FTC nem kapott ki nemzetközi meccsen. 6 selejtező 6 győzelem majd 6 csoport meccs vereség nélkül.
DrPepper
2024. február 07. 18:36
Csercseszovnak volt egy nagyon jó éve a Fradival, az utolsó fél év viszont, aminek a végére a Klaksvik elleni meccs tett pontot, gyengére sikeredett. Abból hogy nem vállalt azóta munkát, a fáradtság/kiégés jeleire lehet következtetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!