Belviszály a Bayernnél – végleg megtört az edző és a sztárjátékos kapcsolata

2024. február 19. 23:03

Az utolsó csepp a pohárban az lehetett, hogy Joshua Kimmich összetűzésbe került Lőw Zsolttal, a klub másodedzőjével.

2024. február 19. 23:03
Thomas Tuchel, a Bayern München vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének Bayern München - Manchester City visszavágó
Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek

Teljesen tönkrement Thomas Tuchel, a Bayern München vezetőedzője és Joshua Kimmich, a csapat védekező középpályásának kapcsolata – írja a Bild cikkére hivatkozva Fabrizio Romano. A lap szerint Kimmich régóta mellőzve érzi magát, hiszen míg a korábban az akkori edző, Julian Nagelsmann meghosszabbított karja volt a pályán, amióta Tuchel a bajorok menedzsere, kevesebb szerepet kapott. A játékos már nyáron is azt érezte, hogy az edző nem bízik benne, mert Thomas Tuchel egy olyan középpályást szeretett volna igazolni, aki vezérszerepet töltene be a Bayernben.  

A Bild azt írja, Kimmichet nagyon bosszantotta, hogy bár megszállottként edzett, hogy eléggé formában legyen és bekerüljön a kezdőbe, Tuchel Pavlović-ot és Goretzkát játszatta helyette az idény legfontosabb mérkőzésén a Bundesligát vezető Bayer Leverkusen ellen. A Bayern egyértelműen válságban van, de a vezetőség egyelőre ragaszkodik Tuchelhez. A pletykák szerint Kimmich fontolgatja, hogy az idény végén távozik a klubtól. 

Az utolsó csepp a pohárban állítólag az volt, hogy a labdarúgó összetűzésbe került Lőw Zsolttal, a klub másodedzőjével. A magyar szakemberrel kapcsolatban a lap megjegyzi, hogy ő Thomas Tuchel legfőbb bizalmasa, akivel már a Paris Saint-Germainnél és a Chelsea-nél is együtt dolgozott. Bár Tuchel a konfliktusról úgy nyilatkozott, hogy ilyesmi megesik az öltözőkben, úgyhogy ennek nincs jelentősége, és egy-egy vereség után nem meglepőek az ilyen incidensek, úgy tűnik magában nem rendezte le ennyivel a dolgot. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dimaggio
2024. február 20. 07:04
Szegény Kane .Idejött ,hogy végre nyerjen valamilyen trófeát ./ Bl még lehet /
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!