Milyen hatással lesz a válogatott gólkirály játékára az erősödő konkurencia?

2024. január 24. 15:50

A visszatérés küszöbén a Fradi támadója.

2024. január 24. 15:50
A ferencvárosi Varga Barnabás büntetőt rúg a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének első fordulójában játszott Ferencvárosi TC és a szerb Cukaricki mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. szeptember 21-én.

Újra bekapcsolódhatott a labdás edzésekbe a Ferencváros labdarúgócsapatának gólkirálya, Varga Barnabás, aki komoly konkurenciát kapott a téli szünetben, miután a zöld-fehérek leigazolták a góllövőlista bosnyák éllovasát, Kenan Kodrót. A csapat spanyolországi edzőtábora jó alkalom a formába lendülésre és a játékkapcsolatok csiszolására is. 

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, Varga október vége óta nem áll a Ferencváros labdarúgócsapatának rendelkezésére. Két mérkőzésen ugyan pályára lépett decemberben, a Paks ellen be-, a Fiorentina ellen lecserélte Dejan Sztankovics vezetőedző, de még csak keresi a megszokott gólerős formáját.

Első számú csatárként az ősszel a klubjában 17 gólig és öt gólpasszig jutott, kiesése megmutatta, mennyit jelent a csapatának, ha egészséges a regnáló gólkirály.

De nemcsak a Fradinak, a válogatottnak is hatalmas segítség a gólerős támadó, ő volt az egyik fontos hiányzója a Rossi-csapatnak, még szerencse, hogy a társak tudták pótolni a sérülteket a bolgárok és a montenegróiak ellen, és csoportelsőként sikerült kiharcolniuk a németországi Eb-re való kvalifikációt.

Nos, a télen a Székesfehérvárról a fővárosba csábított bosnyák Kenan Kodro érkezésével komoly riválist kapott Varga, de mint a klubmédiának elárulta, örül neki, mert a kihívások csak inspirálják.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hatvanas
2024. január 24. 17:21
Kodró nem komoly rivális Vargának. Mindenki ilyen riválisról álmodik.
italosiparos
2024. január 24. 16:45
Lényegesen gyengébb volt a Fradi Barni nélkül. A válogatottban is ott a helye.
szintetikus
2024. január 24. 16:40
ki ez a fasz?
gyaloggos
2024. január 24. 16:05
ÚGY gondolom, nem kell VARGA BARNABÁSNAK mást tennie, "CSAK" azt, amit, ahogyan eddig!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!