Megcsalták, pénze sincs és a szüleivel él a meseszép sportolónő (Videó)

2024. január 02. 09:58

„25 éves vagyok, de még mindig a szüleimmel élek” – jelentette ki a finn műkorcsolyázó.

2024. január 02. 09:58

Oona Ounasvuori finn műkorcsolyázónő tehetséges, gyönyörű és több mint 150 ezren követik őt az Instagramon. A kiváló sportoló szokatlan őszinteséggel mesélt sorsáról – szúrta ki az Origo Sport.

„25 éves vagyok, de még mindig a szüleimmel élek” – jelentette ki a meglepő mondatot a finn műkorcsolyázó.

„Nincs pénzem arra, hogy vegyek egy saját lakást, nem tudok önálló életet élni. Hat éves koromban kezdtem el ezt a sportágat, azóta csak ezzel foglalkoztam. Nem tanulok, nem járok egyetemre, mert minden energiámat a sport viszi el. Ráadásul – és ezt sokan nem hiszik el nekem –

mindent a saját pénzünkből kell fizetni.

Nem kapok támogatást, nincsenek szponzoraim. Hiába követnek 151 ezren az Instagramon, ez semmire sem jó. Nekik persze igen, hogy belelátnak az életembe, nekem azt mondták, posztoljak sokat, mert akkor biztosan érkezik majd valaki, aki anyagilag segíti a sportkarrieremet.

Erre hiába várok. Ráadásul a műkorcsolya drága sportág – felháborítóan drága.

Minél tovább fejlődsz, minél magasabb szintre jutsz, annál drágább. És Finnországban az állam nem fizet neked semmit.”

A 10.fi sportmarketinggel foglalkozó oldal 2023 tavaszán Ounasvuorit a 62. helyre sorolta a kereskedelmileg legérdekesebb finn sportolók százas listáján, de továbbra sincs egyetlen szponzora sem.

Az is kiderült, hogy megcsalták

Ha mindez nem lenne elég, az is kiderült, hogy a magánéletében is komoly válságon esett át. Hat évig élt együtt nagy szerelemben Roman Galay műkorcsolyázóval. 2023 nyarán Galay randevúzni kezdett az orosz Európa-bajnok műkorcsolyázóval, Anasztazia Gubanovával.

Ebben a történetben az volt a legmegrázóbb, hogy Gubanova Ounasvuori legjobb barátnője volt,

és ugyanabban a csoportban edzettek Szentpéterváron. Nem sokkal később Galay és Gubanova eljegyezték egymást.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: HEIKKI SAUKKOMAA / LEHTIKUVA / AFP

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. január 03. 17:06
rosszul választott...szakmát,párt...stb....van ilyen....de még fiatal,csinos kezdjen vmi teljesen másba....mondjuk úgy,hogy csak korcsolyázni tud (?),úgy nehéz lesz...menjen el az arabokhoz azok csípik a fehérbőrű szösziket
pragmatika
2024. január 03. 16:44
@Öreg Palóc "És nem jelenti azt, hogy az öregek nyakán élsz, hanem azt, hogy ha majd felneveltek és megöregedtek, akkor gondoskodsz róluk." Na, ez a másik kedvencem. Egyik koollégám mondta egyszer, "jó, hogy van 2 gyerekem, mert ha megöregszem, akkor gondoskodnak rólam". B.meg a gyerekeim élete ne arról szóljon, hogy miattam ne jusson idejük az unokáimra, miattam kelljen az egyiküknek állandóan otthon lenni, mert alólam kell mernie a sz.rt. Akkor inkább az öregek otthona, vagy akármi. Igen is, önállósodjanak, és élhessenek a gyerkeikért, és igen, támogassák ők is a gyerekeiket abban, hogy önálló életet élhessenek. A másik meg az, hogy ahol 6-8 ember él életvitelszerűen egy háztartásban, ott elkerülhetetlenek a súrlódások. Mindenkinek jobb, ha van saját életük.
survivor
2024. január 03. 15:15
Ismét mondom: LEGYEN QRVA. Valami jó kis sugar daddy (Palácsik Timinek is hogy bejött !) megoldj a dolgot. Pénzt akar , hogy legyen lakása és sportolhasson ? Be kell töltetnie a piaci rést ! Szerintetek a szexmunkás nem tisztességes szakma ? Majd ad nektek Antoni Rita ! :-)
Thanos
2024. január 03. 14:22
Dubaiban jó élete lenne, és minden problémája megoldódna. Jégpálya van, minden napra új pénzes faszi van, szülők ha megtudják miből él kiragadják. Kell ennél több?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!