Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Kodro-gól nélkül is győzelemmel kezdte az évet a Ferencváros

2024. január 12. 13:36

A magyar bajnoki címvédő labdarúgócsapatban bemutatkoztak az újoncok, de nagy nevek maradtak ki.

2024. január 12. 13:36
null

A házigazda legyőzésével kezdte meg a felkészülési találkozók sorát, egyúttal zárta le mezőkövesdi edzőtáborát a Ferencváros. A rekordbajnok 1-0-ra győzött egy kétszer 35 perces találkozón a szintén NB I-es matyóföldiek ellen – számol be a fradi.hu. A zöld-fehérek gólját az a Stepjan Loncar szerezte, aki asztanai kölcsönszerződése lejártával visszatért Magyarországra, s a jelek szerint megpróbál helyet követelni magának. A bosnyák középpályás fejesből volt eredményes a 24. percben. 

A mérkőzésen debütált a zöld-fehéreknél a Fehérvártól igazolt csatár, Kenan Kodro és Habib Maiga. Utóbbi az első, előbbi a második félidőben kapott játéklehetőséget. A beszámoló szerint mindkettőjüknek volt helyzete, de gólt nem tudtak szerezni.

 

A bő kerettel rendelkező FTC mindkét játékrészben különböző tizenegyet küldött a pályára úgy, hogy a két magyar válogatott kiválóság, Dibusz Dénes és Varga Barnabás nem szerepelt.

1. félidő: Varga Á. – Botka, Aaneba, Cissé, Civic – Maiga, Loncar – Katona, Szabó Sz., Kehinde – Pesics
2. félidő: Szécsi - Makreckis, Wingo, Baráth, Ramírez - Abu Fani, Besic, Gojak - Kharaishvili, Kodro, Lisztes

forrás:fradi.hu

A nemzetközi porondon, a Konferencialigában is érdekelt Ferencváros hétfőn Spanyolország felé veszi az irányt. Első bajnoki mérkőzését február 3-án Kisvárdán játssza. 

Nyitókép: Facebook/Ferencvárosi Torna Club

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. január 12. 16:21
ez a "D" csapat?
anegy_
2024. január 12. 15:12
Hajrá Fradi!
zakar zoltán béla
2024. január 12. 14:06
3 és 4 magyar-nem Frdi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!