Rendkívüli!

Breaking: meglőtték Robert Ficót

Jó hír Liverpoolból: megvan, mikor játszhat újra Szoboszlai Dominik!

2024. január 07. 13:29

Úgy tűnik, a magyar válogatott középpályás sérülése nem súlyos, de fő az óvatosság.

2024. január 07. 13:29
null

Egyre közelebb a visszatérés dátuma az új évet balszerencsésen kezdő Szoboszlai Dominik számára. A január elsejei, Newcastle ellen 4-2-re megnyert angol bajnoki mérkőzésen a 64. percben lecserélt labdarúgó a combját fájlalva hagyta el a játékteret, majd vezetőedzője, Jürgen Klopp is elismerte: hibázott, mert hamarabb pihenőt kellett volna adnia neki. 

Ezt is ajánljuk a témában

Azóta sok konkrétum nem derült ki Szoboszlai állapotáról, sérüléséről, amelyről a német tréner is úgy vélekedett, „ez nem egy potenciális sérülés”, azaz inkább izom fáradtságról lehet szó. Klopp szerint „Dom nagyon pozitívan áll a dolgokhoz, nincs nagy fájdalma, de várnunk kell egy kicsit”. Hogy mennyit, még nem árulta el, csupán azt, hogy január 7-én, az Arsenal elleni FA-Kupa meccsen és január 10-én, a Fulhammel szembeni hazai Premier League összecsapáson nélkülöznie kell a 23 éves magyart, aki nyári érkezése óta 26 mérkőzésen szerepelt, a ráadások nélkül 1841 percet töltött a pályán.

A liverpoolecho.co.uk most pontos dátumot közölt: a lap szerint január 20-án ismét bevethető lesz Szoboszlai Dominik a Liverpool FC-ben. Az nem részletezik, honnan származik és mire alapozzák az információt.

Kisebb szünetet követően a bajnoki listavezető Vörösök január 21-én, a Kerkez Milost is a soraiban tudó Bournemouth vendégei lesznek.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Facebook/liverpoolfc

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
m-andi-ner
2024. január 07. 22:39
"ez nem egy potenciális sérülés, azaz inkább izom fáradtságról lehet szó" Valójában: "I can confirm it’s not a potential injury – it is an injury. Muscle, hamstring." Azaz "ez nem egy potenciális, hanem tényleges sérülés. Izom, combhajlító (sérülés)."
Szutykok
2024. január 07. 21:06
Mekkora égés lesz a cigany falábúinak az EB...:DDD Már alig várom!:DDD
Szutykok
2024. január 07. 21:04
Már nekem kínos mennyit nyalják ennek a szerencsétlennek a seggét a cigany propaganda csicskái:DDD
Türelem
2024. január 07. 19:24
Uncsi, Szoboszlai reggel, délben, este, alig van, amit a mandineren érdemes elolvasni...nem kellene a szerkesztőséget leváltani, s valami értelmes gárdát összehozni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!