Jürgen Klopp megerősítette: Szoboszlai Dominik megsérült

2024. január 02. 06:23

Még nem tudjuk, mennyit kell kihagynia a klasszisnak.

2024. január 02. 06:23
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai reacts after missing to score during the English Premier League football match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, north west England on December 23, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP)

A liverpoolfc.com arról ír, hogy Jürgen Klopp vezetőedző megerősítette:

Szoboszlai Dominik térdizom-sérülést szenvedett 

a Newcastle United elleni bajnokin, ahol a Liverpool 4-2-es győzelmet aratott. A középpályást a 64. percben cserélték le az Anfielden rendezett újévi találkozón. A vezetőedző a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elárulta: 

„Le akartuk hozni őt, ez volt a terv, de sajnos kicsit elkéstünk,

 mert az utolsó szituációban érezni kezdte a térdét. Még nem tudjuk, hogy milyen mértékben sérült meg, úgyhogy várnunk kell”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép:  Paul ELLIS / AFP

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekeke1
2024. január 02. 09:12
Anfieldwatch.co.uk: 4. Ezúttal is gyengélkedett. Miközben a szokásos magas intenzitású tempót futotta, rengeteg rossz passza volt. Különösen akkor, amikor ígéretes támadások bontakoztak ki, háromszor egymás után kevéssel szünet előtt. Anfieldindex.com: 6. A magyar válogatott kapitánya a középpálya jobb oldalán kezdett, és engedélye volt arra, hogy megrohamozza az ellenfél védelmét. Szorgos volt, de sok rossz döntést hozott az első félidőben, a lövései és az utolsó passzai nem sikerültek. A második félidő ilyen értelemben az első folytatása volt, míg végül a 64. percben lecserélték. " Két hónap óta fentieket egy db. PL és egy Liga-kupa meccsen kívül bármely meccsére írhatták volna.
levig79
2024. január 02. 08:10
Nem a helyén játszatja Klopp. Endo több labdát kap helyzetben mint ő, röhej. Ez a játék rendszer fel fogja őrölni. Egy technikás, intelligens, gyors játékost nem erre kéne használni...aztán megy a huhogás H nem lő gólt.
powerage
2024. január 02. 08:10
Megsérült a klasszis! Folyik már szervdonor keresése, aki saját térdét adná a klasszisnak? Egyáltalán melyik térde sérült a klasszisnak? Nem lehetne odaküldeni Müller Cecíliát meg Karikó Katalint konzultálni a klasszishoz? Bibis lett a gyerek lába focizás közben, basszátok meg. Meg szerencse, hogy más nem is történik a világon.
files32
2024. január 02. 08:07
Mire felépül a Szoboszlai stadion meggyógyul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!