Indulatos posztban üzent Kubatov Gábor a Fradival szerződést bontó szponzornak

2024. január 22. 20:31

„Biztosak lehetnek benne, hogy semmit nem engedünk az elveinkből” – írta a Ferencváros elnöke.

2024. január 22. 20:31
null

Kubatov Gábor hétfőn este közösségi oldalán adott arról írt, hogy szerződést bontott a csapattal a Bényi Szabolcs által vezetett Mahart Passnave Kft, amely a Magyar Kupa-címvédő, tavalyi BL-döntős női kézilabdázóink egyik szponzora volt korábban.

Meg vagyok döbbenve…”

– írta Kubatov, aki szerint a Mahart egyoldalúan és szavai szerint „teljesen jogellenesen”, bontott szerződést arra hivatkozva, hogy a csapat eredményessége a tavaly márciusban 3 évre meghosszabbított szerződés aláírása után jelentősen visszaesett…

Ezzel szemben tény az, hogy jobbak lettünk”

– közölte a politikus, megjegyezve, hogy a csapat azóta Magyar Kupát nyert, bekerült Európa négy legjobb csapata közé, vagyis a Bajnokok Ligájában döntőt játszottak 20 ezer tomboló néző előtt, amely a világ egyik legnézettebb kézilabda eseménye volt.

Idén magabiztosan és hibátlanul vezetjük a magyar bajnokságot a Győr előtt. Ezen felül, bejelentettünk 4 top igazolást, hogy egy-két éven belül BL-t nyerjünk és így mi legyünk a világ legjobb kézilabda csapata! Ezen tények után a szerződés felbontása vérlázító, az eljárás és a stílus pedig végtelenül primitív” – fogalmazott Kubatov Gábor, majd úgy folytatta: „biztosak lehetnek benne, hogy semmit nem engedünk az elveinkből és a megkötött szerződésből és jogi eljárást kezdeményezünk”.

Kubatov szerint a Mahart Passnave döntéshozói igen tájékozatlanok, szavai szerint „ezzel a jogtalan döntésükkel ellehetetlenítik a női kézilabdacsapat működését”. 

Döntésükből jól látszik, hogy fogalmuk sincs az eredményeinkről, arról, milyen jó hírét visszük a hazánknak, a fővárosunknak és minden szponzorunknak itthon és külföldön egyaránt. Láthatóan nincsenek tisztában a sport társadalmi hatásaival”

– folytatta a politikus, aki szerint a Mahart Passnave vezére, Bényi Szabolcs, mit sem sejt a nemzeti érzésekről, sem a sport oktatásban betöltött fontos szerepéről.

Torkig vagyok az ilyenfajta módszerekkel és emberekkel”

– zárta posztját. 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2024. január 26. 08:55
Beszartál, te nagypofáju fideszes köcsög??? Lézer gecinek màr ne mersz ugatni, te tolvaj csicska?
zsolt196969
2024. január 25. 05:21
A Fradi nem magyar csapat. Hány magyar van benne fiatal~tehetség. Várom a válaszokat
Fed74
2024. január 23. 19:50
Végre leszopattak te közpénzt herdáló, faszcimbáló kutya!!!! Nem sokára lessz ez még rosszabb is! Most kezd alakulni a sorsotok!!! Hajrá Zimbabwe!!!
Reszelő Aladár
2024. január 23. 10:29
Nincs is annál szebb, amikor a sokezerszer szétszerelt jogállamban kiderül, hogy a jognak mégiscsak van valami ereje. Itt létrejött egy szerződés a két fél között, mely szolgáltatásokról, ellenértékekről, jogokról és kötelességekről szól határozott időre. Egyoldalú felmondás esetén pedig van kötbér, ami általában az egész lóvé egy összegben. Ugyanakkor egy szponzorral nem illik így beszélni nyíltan, hanem illik megköszönni az eddigi támogatást, bla-bla-bla. Szóval ha tippelnem kell, akkor Kubatov egy magasabb lépcsőfokon áll mint Bényi. Amúgy meg az eredmények alapján azért csak találni fog valakit a helyükre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!