Hivatalos: ennél a székelyföldi klubnál folytatja a magyar válogatott labdarúgó

2024. január 22. 18:32

A 27 éves szélső edzője a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Bernd Storck lesz.

2024. január 22. 18:32

A sepsiszentgyörgyi klub – amelynek vezetőedzője a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a német Bernd Storck – hétfőn számolt be arról, hogy két és fél éves megállapodást kötött a 27 éves szélsővel, Varga Kevinnel

aki múlt pénteken közös megegyezéssel bontott szerződést a ciprusi Apollonnal. 

A debreceni nevelésű játékos 2020-ban a török Kasimpasához igazolt, majd megfordult a Hatayspor és a svájci Young Boys együttesében is, mielőtt egy éve visszatért a hajdúságiakhoz. A tavaszi szezon után azonban ismét külföldre, az Apollonhoz írt alá, melynek színeiben ősszel mindössze kilencszer kapott játéklehetőséget, de egyetlen találkozót sem játszott végig. Varga Kevin 13-szor szerepelt a magyar válogatottban, amelyben egy gólt szerzett.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko-jobbos
2024. január 23. 07:38
Ezt az infót én is kerestem sokáig, mert nem ugrott be egyből arcról. Azért ez nem újságírás.
Perczel Éva
2024. január 23. 04:50
Ezt a hírt az MTI-től vették át, de attól még elolvashatták volna, és beírhatták volna, hogy melyik focistáról is van szó! Elképesztő hiba és igénytelenség mind a két hírközlő részéről! Varga Kevinnek pedig sok sikert Székelyföldön!
CubaLibre
2024. január 22. 21:04
Székelyföld ? Akkor továbbra is magyar földön játszik....
buckafej-2
2024. január 22. 18:41
Azért nem kis teljesítmény úgy megírni a cikket, hogy egyetlenegyszer sem szerepel benne a játékos teljes neve. Segítek: Varga Kevin.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!