Esélyes a Puskás-díjra: nem lehet elégszer megnézni ezt a káprázatos gólt! (VIDEÓ)

2024. január 08. 17:03

Az angol FA-kupában született a lélegzetelállító gól.

2024. január 08. 17:03

Magabiztosan nyert és jutott tovább az FA-kupában a Leeds United a Peterborough otthonában – ha erről nem is, a vendégek második góljáról biztosan sokat fogunk még hallani. A Championshipben (angol labdarúgó-másodosztály) a feljutásért harcoló United Patrick Bamford káprázatos találatával duplázta meg az előnyét a kupameccsen (a támadó egy félpályás indítást vett mellre, és bombázott félfordulatból a kapuba!), majd végül Ampadu duplájának is köszönhetően 3–0-ra győzött és továbbjutott.

A klubot hat szezon óta szolgáló 30 éves angol Bamfordnak ez volt mindössze a második gólja a szezonban, igaz annak első felét sérülés miatt kénytelen volt kihagyni. Az első találatot éppen az újév első napján szerezte meg, az ünnepek alatt tehát megtalálhatta a 2024-es góllövőcipőjét!

Fotó: MI News/NurPhoto

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imoimo
2024. január 08. 20:21
Amit Sallai lőtt a szerbeknek kb ugyanez, csak az nagyon is jegyzett védőkkel a nyakán, jól átb+szva őket, és mondjuk nehezebb volt levenni is, mert oldalról jött neki. Szóval a Sallaié jobban odafér a jelölésre, mint ez.
Tiszafa
2024. január 08. 18:48
Valóban nagyon szép gól. Gratula!
ProletarFC
2024. január 08. 18:16
Fordulásbúl eltalálni egy hétméteres kaput, ez nem nagy kunszt, alaptudás - az alsó videón simán háttal a kiskapunak beoxizom a kiskapuba a labdát. https://cselponthu.blogspot.com/2023/12/edzesnaplo-skills-gifs-tap-behind.html
pragmatika
2024. január 08. 17:15
Hát, ha azt nézzük, hogy nem volt szorított helyzetben a támadó, (mivel a védő padlót fogott) nem is volt akkora művészet. (Ilyeneket edzéseken sokan elsütnek). Szerintem a Szobié szebb volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!