Budapestet választotta otthonául az izraeli topcsapat

2024. január 20. 08:13

Magyarországra érkezik a belga Gent.

2024. január 20. 08:13
null

Újabb rangos nemzetközi labdarúgó-mérkőzésnek adhat otthont a magyar főváros. Azok után, hogy ősszel az izraeli válogatott többször is hazánkat választotta hazai pályájának, ezúttal a Konferencia Liga egyenes kieséses szakaszában rendezendő Maccabi Haifa–Gent mérkőzésnek ad otthont a kispesti Bozsik Aréna.

Ezt is ajánljuk a témában

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a háborús helyzet miatt továbbra sem engedélyezi, hogy Izraelben nemzetközi mérkőzést rendezzenek. Új helyszínt kellett tehát keresnie a Maccabi Haifának, amely a Bozsik Aréna mellett döntött.

A belga Gent elleni mérkőzésre február 15-én 21 órakor kerül sor.

Fotó: MTI/Mónus Márton

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. január 21. 19:51
Judapest zsidófészek. A magyarok hazája felvásárolt zsidó gyarmat. A politikusaink vagy kommunista zsidók, vagy zsidókeresztények.
Kozmosz
2024. január 20. 23:12
Dávid csillag az emblémájukban. Ne hozzák ide.
Hekimeki
2024. január 20. 19:18
Húzzanak a gecibe haza gyilkolászni a faszom se kíváncsi egyik metélt patkányra sem🤮🤮🤮🤮🤮❗❗❗❗😠😠😠😠😠
iimre
2024. január 20. 17:43
"CubaLibre január 20. 11:35 Ha Izraelnek nem kellene tekintettel lennie (még) a "nemzetközi" közvéleményre, régen kiirthatta volna az összes arabot és az országhatárok Marokkónál és Iránnál húzódnának.Izrael meg tudná tenni, de nem teszi. Ha az arabok meg tudnák tenni, már régen kiirtották volna az összes zsidót, legalábbis minden izraelit. Az arabokat nem érdekelné semmilyen "közvélemény", de szerencsére egyszerűen képtelenek és alkalmatlanok rá. Ez az alaphelyzet." Jajaja: https://tinyurl.com/yr8hd93k — sam-harris:miert-nem-biralom-izraelt? És ennek az egésznek azért kéne roppant tanulságosnak lennie számunkra, mert ugyanez az ideológia van az Európába évek óta beözönlő illegális bevándorlók mögött. https://tinyurl.com/ysh8ybkc — „Izrael addig létezik, amíg az iszlám el nem pusztítja https://tinyurl.com/ypesj5qc /miert-harcolunk-az-iszlam-ellen? (Pontosabban nyugati embertársaink iszlámmal kapcsolatos nemtudását és tájékozatlanságát kell megszüntetnünk.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!