Így robbantotta fel a liverpooli szektort Szoboszlai gólja (VIDEÓ)

2023. december 07. 14:08

A vörösök drukkerei nagyon örültek a magyar labdarúgó győztes góljának, és elképesztő ünneplésben részesítették Szoboszlait.

2023. december 07. 14:08
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai (R) celebrates scoring the team's second goal with Liverpool's Dutch defender #04 Virgil van Dijk during the English Premier League football match between Sheffield United and Liverpool at Bramall Lane in Sheffield, northern England on December 6, 2023. (Photo by Darren Staples / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Óriási ünneplésben részesítette a Liverpool szurkolóinak Sheffieldbe látogató keménymagja Szoboszlai Dominikot, miután a helyi Sheffield United elleni szerdai bajnokin megszerezte együttese győztes gólját a mérkőzés végén. A történtekről jó minőségű nézőtéri videó is készült, ugyanis az egyik ismert Liverpool-szurkoló vlogger, Chloe Bloxam minden mérkőzésen ott van a legelkötelezettebb rajongók között, és a meccsekről készített videóiban rendszeresen megmutat ilyen részleteket.

Ezt is ajánljuk a témában

Ez pedig most is így volt, úgyhogy a hölgy jóvoltából önök is megtekinthetik, miként ünnepelte gólja után Szoboszlait a liverpooli szurkolótábor. (A gólt megelőző akció 6:20-tól.) Íme:

Nyitókép: Darren Staples / AFP 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. december 07. 18:05
Ez cikkcímadó alak megint hülye. Semmiféle robbantás nem történt.
fabulon a bőre őre
2023. december 07. 16:37
Hát ez a Puskásban másképp szólt volna.
Félelmetes Bob
2023. december 07. 15:22
Van Dijk meg úgy néz ki a képen, mint egy transzvesztita előadó, aki beújított egy fiatal fiút. A gól viszont tökéletes volt, elegáns, higgadt!
Sztrovacsek
2023. december 07. 14:39
Csak most, csak itt, csak NER-társaknak! Négy(!) Szoboszlai cikk a címoldalon. Megérdemli. Há' nem? Végül is nem akármit tett, focista létére lőtt egy gólt. Mondhatnánk úgy is, megdolgozott a fizetéséért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!