Szoboszlai egyszer a Barcelona játékosa lehet a katalán klub sztárja szerint

2023. december 06. 16:13

Joao Félixnek nagyon tetszik a magyar klasszis játéka, és el tudna képzelni őt a Barcában.

2023. december 06. 16:13
LIVERPOOL, ENGLAND - OCTOBER 21: Dominik Szoboszlai of Liverpool during the Premier League match between Liverpool FC and Everton FC at Anfield on October 21, 2023 in Liverpool, England. (Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images)/Robbie Jay Barratt

Exkluzív interjút készített a spanyol labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit közvetítő Spíler TV stábja a Barcelona játékosaival, köztük a 24 éves portugál támadóval, Joao Félix-szel, akit többek közt arról is kérdeztek, van-e olyan magyar labdarúgó, akit szívesen látna a csapatban. A portugál játékosnak ugyan elsőre nem sikerült helyesen kimondania Szoboszlai Dominik nevét, de kiemelte, hogy nagyon tetszik neki a Liverpoolban játszó magyar klasszis játéka, és el tudja képzelni, hogy egyszer a Barcelonához igazoljon. 

Nyitókép: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irondome
2023. december 06. 22:56
Drukkolok őszintén Dominiknak, de az ő jól felfogott érdekében abba kéne hagyni végre a sztárolását, mert lehetetlen nem észrevenni, hogy árt neki. Az utóbbi időben már nem megy neki annyira a Poolban, ha nem történik valamilyen fellendülés, könnyen kikerülhet a kezdőből. Őszintén kívánom, h ne igy legyen, egy-két gól nagyon kellene most tőle (természetesen az ellenfél kapujába).
Töki
2023. december 06. 21:56
Én értékelném.
akkor ki
2023. december 06. 19:11
Reál Madrid lesz az. De ki tudja pár év múlva hol tart a Reál vagy a Barca?! Lásd MU. Akkora lejtőn vannak Fergusson óta, hogy ihaj!
Akitlosz
2023. december 06. 16:33
Szoboszlai egyszer a Mandiner főistene lehet. Már csak az a fránya Orbán áll az útjában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!