A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Szoboszlai Dominik elmondta, milyen érzés a bajnoki címért küzdeni

2023. december 09. 18:05

A magyar klasszis a Premier League csatornájának nyilatkozott a Sheffield elleni győzelmet követően.

2023. december 09. 18:05
LIVERPOOL, ENGLAND - OCTOBER 21: Dominik Szoboszlai of Liverpool during the Premier League match between Liverpool FC and Everton FC at Anfield on October 21, 2023 in Liverpool, England. (Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images)/Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

A Liverpool szerdai, Sheffield United elleni győzelmét követően a Premier League tévécsatornája a meccs győztes gólját szerző Szoboszlai Dominikot is megszólaltatta, és arra kérték, értékelje a mérkőzést – közölte az nso.hu. Szoboszlai elmondta, hogy úgy érzi, most jobban játszottak, mint vasárnap a Fulham ellen, főleg az utolsó 10 percben reagáltak jól, és végül megszerezték azt, amiért jöttek, a 3 pontot érő győzelmet. 

A magyar játékos beszélt a Liverpool első góljától is, amelyet Virgil van Dijk szerzett. Szoboszlai szerint kívülről könnyűnek tűnhetett, de csapattársa minden meccsen keményen megdolgozik azért, hogy ilyen helyzetekbe kerüljön. Hozzátette, reméli, hogy a hátvéd sok gólt szerez még az idényben. Szoboszlait góljáról is kérdzték, ő pedig a gólpasszt adó Núnezt emelte ki. 

„Innen is köszönöm neki. Mondjuk előbb is beadhatta volna, de sebaj. Visszaszerezte az elvesztett labdáját és odaadta nekem, én pedig mindössze tettem, amit kellett.”

 – fogalmazott. 

Végül azzal kapcsolatban, hogy a Liverpool jelenleg szinte fej-fej mellett áll az Arsenal csapatával a bajnoki versenyben, a magyar válogatott csapatkapitánya elmondta, nagyon jó érzés a bajnoki címért harcolni, és reméli, hogy az idény végéig ez így is lesz. Nos, egyelőre jól áll a Liverpool szénája, miután a csapat szombaton idegenben 2-1-re nyert a Crystal Palace ellen (Szoboszlai kezdőként lépett pályára, és 74. percet játszott a mérkőzésen), ezzel 16. fordulót követően 37 ponttal vezeti a Premier League-t. A Liverpool vendége jövő héten az Anfielden az ősi ellenfél Manchester Unitedet lesz. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandiner444hu
2023. december 09. 18:43
Szoboszlai Dominik klubja kidobott egy izraeli szurkolót a csapat stadionjából A Liverpool FC kidobott a meccséről egy izraeli szurkolót, aki a Hamász terroristái által elrabolt barátja képét tartotta a magasba – tudta meg a JC. Elad Poterman november 30-án, az osztrák LASK elleni Európa Bajnokok Ligája-mérkőzésre magával vitte egy szintén Liverpool-szurkoló barátja, Omri Miran szabadon bocsátását követelő transzparenst. A 46 éves Mirant október 7-én ejtették túszul a Hamász terroristái Nahal Oz kibucban és azóta is Gázában tartják fogva. . Arra a kérdésre, hogy a klub általi bánásmódja után továbbra is Liverpool-szurkoló marad-e, azt mondta: „Ha október 6. előtt kérdezték volna, igent mondtam volna, de most nem tudom. A klub egész ethosza az, hogy You’ll Never Walk Alone’ de úgy tűnik, hogy most egészen biztosan nem ez a helyzet. Emlékezniük kellene a saját identitásukra. Fájdalmat és csalódást érzek– mondta. A Liverpool nem kívánt nyilatkozni az ügyben. De térdepelni van eszük
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról