Szoboszlai csereként állt be, a Liverpool a tabella élére ugrott (VIDEÓ)

2023. december 26. 20:22

A rotáció áldozatává vált a magyar középpályás.

2023. december 26. 20:22

Először fordult elő a Premier League idei szezonjában, hogy Szoboszlai Dominik nem volt a Liverpool kezdő tizenegyében – a cserepadra azonban leült a Burnley ellen. A Boxing Day során Jürgen Klopp pihentette, miután zsinórban 18-szor kezdett, ráfért a pihenés, hiszen a Vörösök az ünnepi időszakban is 2-3 naponta játsszák a mérkőzéseiket.

Ezt is ajánljuk a témában

 

A Liverpool nagyszerűen kezdett, Nunez révén már a 6. percben vezetést szerzett, majd futószalagon jöttek az újabb helyzetek, Trafford kapus bravúrjai azonban megakadályozták, hogy a szünetre eldőljön a három pont sorsa. A második félidő elején is eljutottak egy gólig a liverpooliak, de azt nem adta meg Paul Tierney játékvezető – a lesen lévő Szalah miatt... Videón Elliott meg nem adott gólja. Ön szerint jó döntés született?

A Liverpool számára megnyugtató második gól sokáig nem akart megszületni, így Szoboszlait is pályára vezényelte Klopp – ezúttal a 67. percben szállt be, és már a 73. percben gólt szerezhetett volna, de kimaradt a nagy helyzete. A liverpooli 8-as a hajrában is tüzelt becsülettel, de a 82. percben a távoli lövése elkerülte a kaput. A második játékrészben teljesen megváltozott a játék képe, a fordulás után a hazaiak domináltak, míg a zöld-fehér mezes Vörösöknek a 88. percben jött össze az első kaput eltaláló lövésük...

A becserélt Jota aztán a 90. percben bebiztosította a győzelmet Szoboszlaiéknak, 2–0-ra nyert idegenben a Liverpool, így előreugrott a tabella élére!

Fotó: Paul Ellis/AFP

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. december 27. 02:32
Szábaszlai most is csak azt csinálta, amit máskor is, futott valaki után, mint itt a 17-es után.
pandalala
2023. december 26. 21:20
Hajrá, Dom! Egyre nagyobb gondban leszel a pízed elköltésével! ;-))) / Remélem apád a józanul gondolkodók között van, s majd jól folyásol be! ;) /
cutcopy
2023. december 26. 21:01
A meg nem adott gólnál Salah lesen zavarta a kapust..
Novicsok-5
2023. december 26. 20:38
Szép kis ziccert hagyott ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!