Sikeres év volt! Íme, egy kis liverpooli összefoglaló!

2023. december 31. 14:56

A Premier League listavezetője (amolyan szilveszteri meglepetésként) egy önbizalomnövelő videót töltött fel a közösségi oldalára.

2023. december 31. 14:56

A mindössze 38 másodperces összefoglalóba természetesen sok minden nem férhetett bele, de az örömteli pillanatok között – nagy örömünkre – feltűnik Szoboszlai Dominik is. 

Ismert: mivel az előző bajnokságban csupán az ötödik helyen végeztek a Vörösök, ősszel csupán a második számú nemzetközi kupában, az Európa Ligában indulhattak, ám a csoportjukat – immár a magyar válogatott csapatkapitányával megerősödve – magabizotosan nyerték meg, és jutottak a nyolcaddöntőbe. 

Az ősszel tovább folytatódik a sikersztori, hiszen a Premier League-ben az élen állnak Szoboszlaiék...

És íme az említett videó:

 

Nyitókép Jürgen Klopp és Szoboszlai Dominik – a nagy egymásra találás! Fotó: liverpoolfc.com

 

 

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takagi
2023. december 31. 21:18
Hajrá Domi!
powerage
2023. december 31. 15:51
Munkahelyi balesetnek fog majd számítani a mandinernél, amikor a Szoboszlai-felelős szerzőjük fasza leszakad a folyamatos maszturbálástól?
Ugandai Bubu
2023. december 31. 15:29
A tonnányi fodbalbulvárt talán már a mandarinernyikek is unják. Ezt a szintű Szoboszlai-fellációt és személyi kultuszt személyesen Orbán parancsolhatja, szinte kizárt, hogy ne így volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!