Összeesett egy játékos Kerkezék meccsén, félbeszakadt a Premier League-találkozó

2023. december 16. 17:44

Tom Lockyer a kezdőkör közelében, érintés nélkül csuklott össze.

2023. december 16. 17:44
null

A 60. percben, nem sokkal a hazaiak egyenlítése után félbeszakadt a Bournemouth-Luton Town Premier League-meccs, miután a vendégek csapatkapitánya, Tom Lockyer összeesett a pályán. 

A játék azonnal megállt, a Luton edzője elzavarta az embereket Lockyer közeléből. A játékosok végül levonultak a pályáról, Lockyert pedig a gyepen kezdték el ápolni az orvosok. 

Végül vastaps közepette, hordágyon szállították le a pályáról. A walesi hátvédnek nem ez az első rosszulléte, a tavalyi Championship-idényben is történt vele hasonló eset.

 A hazaiknál kezdett, és a tragikus esemény pillanatában is a pályán volt Kerkez Milos, a válogatott balhétvédje.

Amint állapotáról új információk jönnek ki, frissítjük a cikkünket. 

Frissítés 17:51

Több mint 20 perce áll a meccs, de az Independent tudósítása szerint a két csapat vezetői már a folytatáson tanácskoznak, mivel Lockyer a játékoskijáróban magánál volt, és képes volt kommunikálni.

Frissítés 18:10

A meccset hivatalosan is lefújták. A végén még mindkét csapat játékosai visszajöttek a pályára megköszönni a buzdítást.  történtek hatására mindkét csapat szurkolói Lockyer nevét foglalták rigmusokba. A Luton edzője, Rob Edwards könnyek között járta körbe a Vitality Stadion játékterét

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2023. december 16. 21:38
Lehet hogy néhány idióta megint oltatta magát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!