Liu Shaoang elképesztő hajrával bosszulta meg bátyja ütközését (VIDEÓ)

2023. december 17. 09:56

Izgalmas jelenetek játszódtak le a szöuli rövidpályás gyorskorcsolya világkupán.

2023. december 17. 09:56
null

Elképesztően fordulatos csatában szerezte meg az első helyet Liu Shaoang a szöuli rövidpályás gyorskorcsolya világkupa 500 méteres sprintszámában. Mint azt a Magyar Nemzet írja, a fináléban egy-egy kazah, koreai és lengyel versenyző volt a Liu fivérek mellett.

A sprintet egy hatalmas ütközés is tarkította: Liu Shaolin és lengyel ellenfele karambolozott, így viszont Liu Shaoang a harmadik helyen találta magát, és egészen elképesztő hajrával megnyerte a döntőt.

Kilenc ezred. Ennyin múlt, hogy nem a koreai vetélytárs állhatott a dobogó legfelső fokára. A Magyar Nemzet azt írja, 500 méteres távon az ötös pályáról győzni egy világkupa-döntőben szinte lehetetlen. A fiatalabbik Liu rácáfolt a várakozásokra.

Mutatjuk Shaoang hajráját:

Nyitókép: CHINASPORTS/VCG via Getty Images

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
allen9
2023. december 17. 10:47
Leszarom. Elment. Kínai. Kit érdekel ezek után?
Gullwing
2023. december 17. 10:38
Ha már Kína. A kinai csoda mellett még mindig jön a szar, értéktelen, tucat termék, amire az a véleményem hogy az ilyennek aki ezt elállítja szakadt volna az anyjába a feje...
llnnhegyi
2023. december 17. 10:18
Hajrá Liu-k!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!