Mészáros Lőrinc: Köszönet mindenkinek, aki hozzájárult a sikerekhez

2023. december 24. 09:56

A Puskás Akadémia gáláján az akadémia kuratóriumának elnöke megköszönte a fiatalok munkáját, és azokét is, akik értük dolgoznak az akadémián.

2023. december 24. 09:56

A 2022/2023-as bajnoki évad legszebb puskásos találatainak felidézését követően a Puskás Akadémia kuratóriumának elnöke, Mészáros Lőrinc is szólt az ünneplőkhöz – olvasható az akadémia honlapján.

Ebben az idényben is nagy sikereket élt át az akadémia, NB I-es csapatunk és női felnőttegyüttesünk is a negyedik helyen zárt, utóbbi döntőt játszhatott a kupában, U19-es és női U17-es csapatunk pedig bajnok lett”

– emlékeztetett a lap tudósítása szerint.

A kuratórium elnöke rámutatott arra is: „az elmúlt tizenöt év munkája, hogy három Puskás-nevelés is szerepel a magyar nemzeti csapatban, amely csoportelsőként jutott ki az Eb-re. Erőt kell, hogy adjon ez a siker, amely jelzi: fel lehet építeni egy szép karriert, be lehet kerülni a legjobbak közé”.

Mint fogalmazott: „köszönöm a fiatalok munkáját, s azokét is, akik értük dolgoznak az akadémián. Idén igazi klubbá váltunk, megszűnt a párhuzamos működés, összevontuk a felnőttcsapat és az akadémia szakmai munkáját, ezzel régi vágyunk teljesült. Az elmúlt tizenöt év nem volt zökkenőmentes, ám a fejlődésünk töretlen volt, kiépült az infrastruktúránk, s

a Puskás Akadémia a világ egyik legkiválóbb utánpótlásműhelyévé vált.

Ez is mutatja az erőnket, s minősíti a munkánkat – köszönet mindenkinek, aki hozzájárult a sikerekhez.”

Nyitókép: puskasakademia.hu

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palicsi-2
2023. december 25. 07:17
A hülye libsik, azt hiszik, hogy ha a mostani ellenzék lenne kormányon, akkor ezeket a "Lölőnek juttatott" pénzeket mind nekik adnák! Hát nem. Akkor ezek a pénzek a külföldi "microadományozókat" gazdagítanák! Lenne egy sokkal magasabb munkanélküliség, méltatlanabb bánásmód, a munkavállalókkal ("Tízen állnak sorban a helyedre a kapunál!") meg proreszív adózás, amely szerint, a szakmunkás már gazdagnak számít, fizessen hát 46% személyi jövedelem adót! Ez volt, és ez volna várható tőlük!
SABOTAGE
2023. december 25. 00:28
Fideszbirkák ujongjatok, halgassátok B. Adamset, és éltessétek a nemzet tolvajait, amit a ti segitségetekkel hozott létre orbángeci!!!!
akkor ki
2023. december 24. 21:58 Szerkesztve
Minden EU-s pénzt Mészáros és Tiborcz Úrnak! Náluk kurva jó helyen van! Nem lopják ki az országból a profitot. Minek lopnák ki ha itt élnek és fektetnek be újabb és újabb beruházásokba?! Több ezer új munkahelyet teremtenek és átlagtól sokkal jobban megfizetik a dolgozóikat! Nem szedik szét azt, amit felépítettek, mint a nyugati rablók, akik ha olcsóbb telket találnak pl a szőröstalpúaknál azonnal itt hagynak mindent, mint kutya a szarát! Mészáros és Tiborcz ahol beruháznak, ott a térség fejlődik, de nem pár évre, hanem örökre! Butapestnek egy fillért sem kell adni, de ha mi nyerünk, vagon számra kell tolni a pénzt! Mihelyst mi leszünk hatalmon, a butapesti belvárost meg kell tisztítani a drogos buziktól, koldusoktól, rendet kell vágni! Köszönjük Mészáros és Tiborcz Úr a hazáért tett helytállást! Áldott Karácsonyt libsiknek, komcsiknak és konzervatívoknak egyaránt!
galancza-2
2023. december 24. 20:56
Nem irigylem ML vagyonát. Szükség van olyan csúcsvállalkozókra mint ő. ML nem halmoz fel milliárdos köztartozásokat, rendesen kifizeti a melósait, alvállakozóit, M.o.áon fizeti az adóket, járulékokat,stb.....A felcsúti akadémia kalap szart sem ér. Sallai 19 évesen totálisan megbukott olasz kiscsapatban.Menedzseri bravúrral sikerült Ciprusra vinni,ahol kiválói edzői voltak (és ha meg is bukott,de azért valamit fejlődött előtte fizikailag,taktikailag,agyilag Palermóban), és nagyon jó volt,ezért állja meg a helyét német középcsapatban,de ehhez semmi köze a felcsúti magyar "edzőknek". Szimpatikus ember Nagy Zsolt ,de a leggyengébb török,görög,lengyel, izraeli, osztrák csapatokban sem lenne kezdő.Szeerncsére a válogatottban Rossi tudja használni,mert válogatott meccs csak ritkán van.Kleinheislert nagyon kedvelem, de ha a felcsúti szakikon műéott volna akkor 2015 óta már max csakaz nb2-ben játszana.Őt Storck és Möller emelete ki az nb3-ból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!