Újra összeállhat a páros: Szoboszlai korábbi csapattársára már télen lecsapna a Liverpool

2023. december 23. 17:58

Lipcsében elfértek egymás mellett a középpályán.

2023. december 23. 17:58

A rengeteg nyári távozó és őszi sérülés miatt a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp újra aktivizálná magát a transzferpiacon. Miután a Lipcséből érkező Szoboszlai Dominik tökéletesen bevált, a téli átigazolási szezonban ismét az RB Leipziggal üzletelne a német szakember, aki már ki is nézte a magyar középpályás korábbi csapattársát, Xaver Schlagert.

A 26 éves osztrák, több belső poszton is otthonosan mozgó játékos piaci értékét 28 millió euróra taksálják, amely nem hangzik elrettentően az angol klub számára. A lipcseieket azonban nem hajtja a tatár, Schlager szerződése még két és fél évig érvényes, így csak távolról is jól látható bevétel esetén engedik majd el a középpályást.

Az elmúlt időszakban a német Bundesligából érkezők beváltak Liverpoolban, Szoboszlai mellett elég csak a japán Endóra vagy a holland Gravenberchre gondolni.

A korábbi liverpooli játékos, a jelenleg BBC-szakértőként dolgozó Don Hutchison szerint mindenképpen szüksége van téli érkezőre egykori csapatának. 

„Minden tiszteletem mellett Endo a kora miatt nem hosszútávú megoldás a középpályán.

Véleményem szerint a Liverpool nem nyerheti meg a bajnokságot, ha nem igazol télen egy speciális hatost.

Palhinha a Fulhamben például csodálatos, illetve Lipcsében is van egy remek opció, Xaver Schlager, aki nagyon fegyelmezett a pozíciójában” – mondta Hutchison.

Fotó: Oli Scarff/AFP

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2023. december 23. 18:20
Ha egy üzlet b e i n d u l ! Fülöp szigeteki vendégmunkások írják a Mandinert.. gugli ferdítővel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!