A meccs embere – írta több száz ember Szoboszlairól a szerdai meccs után

2023. december 07. 06:43

A kommentelők egyike humorosan azt is megjegyezte, hogy „Nunezt ennek a fickónak kellene edzenie”, mert „így kell befejezni egy támadást”.

2023. december 07. 06:43

Ahogy azt korábban megírtuk, Szoboszlai Dominik megszerezte második gólját a Premier League-ben a Sheffielddel ellen játszott 2-0-ás győzelem során. A Liverpool Facebook-posztja alatt gombamód elszaporodtak a meccs után Szoboszlait éltető kommentek, a magyar csapatkapitány úgy tűnik, most sem okozott csalódást a csapat szurkolóinak.

Az egyik rajongó szerint Szoboszlai maga a szorgalom, elkötelezettség és szenvedély definíciója: 

„A meccs emberének szavazok rá. A srác keményen dolgozik, és mindenhol ott volt. A szorgalom, az elkötelezettség és a szenvedély definíciója.” 

Vele együtt mások is a meccs emberének tartják Szoboszlait, lenyűgöző játéka aligha hagyott kételyt a szurkolótáborban. A szurkolók közül többen megjegyezték a komment szekcióban, hogy a magyar klasszis leigazolása igazán jó üzletnek bizonyult, megütötték a főnyereményt.

A kommentelők egyike humorosan azt is megjegyezte, hogy „Nunezt ennek a fickónak kellene edzenie”, mert „így kell befejezni egy támadást”.

Nyitókép: Suhaimi Abdullah/NurPhoto via AFP

 

 

 

 

 

 

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takagi
2023. december 08. 17:37
Domi profi.
krupps
2023. december 07. 08:33
A nemzetünk büszkesége!
akkor ki
2023. december 07. 08:16
Parádésan játszott megint. Hajrá Dominik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!