Távoli fejesgóllal kapott ki hazai pályán a Fradi – a cserék hozták össze a fehérváriak történelmi győzelmét! (VIDEÓ)

2023. november 12. 18:00

Egy fásult Fradi ellen szakadt meg a székesfehérváriak pocsék sorozata a Groupama Arénában.

2023. november 12. 18:00

A nemzetközi kupamenetelés után kissé fásult Ferencváros fogadta a Fehérvár FC-t a Groupama Arénában. Az NB I 13. fordulójában hiába játszott fölényben a Fradi, sokáig nem tudott mit kezdeni a masszív vendégekkel. Az 50. percben Pesic révén eljutottak aztán a zöld-fehérek egy gólig, de a játékvezető les miatt nem adta meg a találatot. Sokáig tartották a csapatok a gól nélküli állást, majd az egyre bátrabban futballozó székesfehérváriak megszerezték a vezetést a 67. percben: a gólt ráadásul két csere hozta össze! Az 55. percben beszálló Kalmár szabadrúgását a 64. percben beálló Szabó Levente csúsztatta meg a tizenhatoson belül, a furcsa ívben a felső sarokba hulló labdára pedig nem ért oda Dibusz. Íme, a gól az M4 Sport felvételén!

Ezt is ajánljuk a témában

A hajrában hiába szögezték a zöldek a kapujuk elé a vendégeket, még az egyenlítés sem jött össze – zsinórban másodszor kapott ki a Fradi a bajnokságban, de továbbra is vezeti a tabellát. A nyolc perces hosszabbítás végén a fehérváriak ünnepelhettek, 1–0-ra nyertek idegenben, zsinórban harmadszor nyertek a bajnokságban, feljöttek a tabellán a negyedik helyre, ráadásul először távozhattak bajnoki mérkőzés után győztesen a Groupama Arénából!

Fotó: Facebook/Fehérvár FC

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hang
2023. november 12. 21:51
Nem zöld sas ez, narancssárga varnyú..... :)
Genusnextgen
2023. november 12. 20:56
Vajh ma mennyi magyar volt a pályán?
zakar zoltán béla
2023. november 12. 20:43
REMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez nem Fradi!!!!!!!!!!
rugovics tibusz
2023. november 12. 18:30
Szép nap ez a mai!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!