Kiderült: ennyibe kerül a legolcsóbb jegy a magyar-montenegrói mérkőzésre

2023. november 02. 09:21

Péntektől indul a jegyértékesítés.

2023. november 02. 09:21

Pénteken kezdődik a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott utolsó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére, amelyet november 19-én vív a Puskás Arénában Montenegró ellen.

Sipos Jenő MLSZ-szóvivő az M1 csatornának elmondta, a hazai Eb-selejtezőkre több mint 30 ezer szurkoló már előzetesen, bérlet formájában megváltotta a jegyét.

Hozzátette, első körben

a Szurkolói klub tagjai válthatják meg belépőjüket, és csak ezt követően kezdik meg a jegyek nyílt árusítását, 

azonban az elmúlt találkozók tapasztalatai alapján várhatóan néhány órán belül elfogynak majd a belépők.

Sipos Jenő elárulta, a bolgárok elleni, november 16-i, idegenbeli mérkőzésre még lehet jegyet vásárolni az MLSZ honlapján.

A legolcsóbb jegy ára 5 ezer forint, a Szurkoló Klub tagjai 15 százalék kedvezményt kapnak az árakból.

Amennyiben Marco Rossi együttese a hátralévő két mérkőzésén legalább egy pontot szerez, már biztosan kijut a jövő évi németországi Eb-re.

(MTI)

Nyitókép: MLSZ Facebook-oldala 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2023. november 02. 14:54
5 ezer forint? Erre csak a NER lovagoknak futja. megint hülyének nézik a szegény éhező magyarokat. Amúgy sem érdekel senkit a meccs, mert Orbán...
Haragosi
2023. november 02. 12:14
A cikk címe szerint kiderült, mennyibe kerül a legolcsóbb jegy. Olvasva a cikket sehol nem találtam rá utalást. Kedves Mandiner, ha már ennyire csapnivaló rendszert használtok, akkor legalább a tartalomra adjatok valamit...
PFJuli2
2023. november 02. 09:29
Sajnos a jegyüzérek ezen ismét nagyot fognak kaszálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!