Óriásit lépett előre Gera Zoltán, Hajnal, Juhász és Vágó Fanny az edzői pályán!

2023. november 27. 21:42

Csányi Sándor MLSZ-elnök azt szeretné, ha a pro licences edzők úgy dolgoznának a jövőben, hogy munkájuk során a saját klubjaik érdekei mellett a magyar labdarúgás érdekeit is szem előtt tartják.

2023. november 27. 21:42
GERA Zoltán

Többek között a magyar U21-es válogatottat irányító Gera Zoltán is átvette hétfőn a Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) a legmagasabb edzői képesítést jelentő pro licences diplomáját. Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint 22 szakember szerezte meg a végzettséget, amelyet délelőtt a telki edzőközpontban ünnepélyes keretek között vettek át. A végzettek között van Gera mellett a szintén korábbi válogatott Hajnal Tamás, Csizmadia Csaba, Juhász Roland, Tímár Krisztián, Vanczák Vilmos, Waltner Róbert, valamint a női nemzeti csapatban szereplő Vágó Fanny is.

Csányi Sándor elnök köszöntőjében kiemelte: azt szeretné, 

ha a pro licences edzők úgy dolgoznának a jövőben, hogy munkájuk során a saját klubjaik érdekei mellett a magyar labdarúgás érdekeit is szem előtt tartják, 

és mindent megtesznek azért, hogy minél több labdarúgót neveljenek a válogatottak számára.

Barczi Róbert sportigazgató hozzátette, olyan generáció szerzi most meg a legmagasabb edzői képesítést, amelynek tagjai közül többen már játékosként is szereztek külföldi tapasztalatokat, és bízik benne, hogy ezekből sok mindent fel tudnak majd használni a munkájuk során.

A pro licences diplomájukat hétfőn átvevő edzők: Bozsik József, Csizmadia Csaba, Gera Zoltán, Györök Tamás, Hajnal Tamás, Halászi Kinga, Harmati Tamás, Horváth Péter, Juhász Péter, Kemenes Szabolcs, Makra Zsolt, Nagy Ádám, Pinezits Máté, Szalai Tamás, Székely Tibor Zoltán, Tímár Krisztián, Tóth Mihály Attila, Vágó Fanny, Vanczák Vilmos, Vas László, Vincze Richárd, Waltner Róbert.

(MTI)

Nyitókép: Gera Zoltán, a labdarúgó U21-es válogatott újonnan kinevezett szövetségi vezetőedzője a csapat első edzésén a telki edzőközpontban 2019. augusztus 12-én. MTI/Illyés Tibor

 

 

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mrmunder
2023. november 28. 10:08
és kettőt hátra. Zolika nem jó edző
galancza-2
2023. november 28. 09:09
Nem hibátlan CS.S. focielnök,de tény hogy nagyon sokat tett a focinkért 2010 óta,és biztos hogy nincs nála jobb elnök a láthatáron,és remélem még legalább 10 évig focielnök lesz. de az tragikus hogy fanatikusan hisz g.zozóékban. Holot sok éve egyértelmű hogy a hazai szakik kalap sz@rt sem érnek sokévtizede egyik korosztálynál sem. .Azok sem akik külföldön látták az igazi focit.
galancza-2
2023. november 28. 08:54
g.zozóék futballgyilkos patkányok. Ezt sok éve bizonyítják az összes hazai szakival együtt az utánpótlásban és a felnőtteknél is. Éljen Marco Rossi, Bernd Storck, Andreas Möller, Lothar Matthaus. Amúgy Cserscseszov , Rebrov ,de még Stöger is sokkal többet tett a magyar fociért,mint az összes hazai szaki. a legszomorúbb az hogy g.zozó, j. roló (ésa z összes többi a ki külföldön is játszott) semmi tudást nem hoztak haza,hanem hazajövetelük után azonnal visszaépültek a hazai csőcselék, lötyögő,mixelő spéci közegbe.Amit a "nagy" öreg szakik, tészás doktor, bundás kálmi,egér sanyesz, nyil,baranyai fergusszon,kisherceg,stb alakítottak ki az elmút sok évtizedben. g.zozó és társai soha nem fogják előre vinni a magyar focit.soha nem fognak egyetlen épkézlááb játékost nevelni.Ez a fájdalmas igazság! Éljen Marco Rossi! Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!
frankie-bunn
2023. november 28. 08:02
Gera sok éve óta az u21-nél "bizonyít"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!