Kellemetlen hírek érkeznek: ez így nagyon rossz Kerkeznek és Rossinak, de jó a Bournemouthnak

2023. november 12. 09:41

Nem túl szívderítő hír.

2023. november 12. 09:41
Manchester, 2023. november 4.
Kerkez Milos, a Bournemouth játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság Manchester City-Bournemouth mérkõzésén Manchesterben 2023. november 4-én.
MTI/EPA/Ash Allen

Az eddig összegyűlt sérülések és meccshiányok komoly kihívást jelenthetnek Marco Rossi szövetségi kapitánynak a november 16-ai Bulgária elleni és a november 19-i Montenegró elleni találkozók előtt. A helyzet rosszabbodott, ugyanis újabb játékos csatlakozott a meccshiánnyal küzdő futballisták táborához: a Bournemouth bal lábas játékosa, Kerkez Milos nem játszott a Newcastle United elleni angol klubcsapat 2-0-s győzelme során.

Ezt is ajánljuk a témában

Kerkez Milos a kispadon követte végig a mérkőzést, ami Marco Rossi szövetségi kapitány számára kifejezetten rossz hír, mivel a magyar válogatott keretében több kulcsjátékos, például Lang Ádám, Szalai Attila és Nagy Ádám is szenved a meccshiánytól. A Bulgária elleni sorsdöntő Eb-selejtező előtt ez nem túl szívderítő.

Nyitókép: MTI/EPA/Ash Allen

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. november 12. 12:57
Nincs ezzel baj. 1 meccset pihent, nagy ügy. Az inkább zavaró, hogy a védelem többi tagja keveset/nem játszik. Ez a sorozat pedig tovább nyúlhat, ha törlik a bolgár meccset…
Squalline
2023. november 12. 11:04
Kerkez nem szenved meccshiányban. Mielőtt Angliába igazolt az Alkmarban több mint 50 meccset tolt le, plusz a válogatott. A topsztárok se játszanak 30-40 meccsnél többet egy évben. Ezt követően kb. 3-4 hetet pihenhetett, amit egy új helyen beilkeszkedéssel tölthetett, majd kezdődott az angol bajnokság FA kupákkal plusz a válogatott megint. A tegnapi meccsen volt kispados, egy másikon pedig csak 15 percet kapott. Amúgy az összes többit végigjátsztotta. Tegnap a Newcastle katasztrófálisan játszott, egy nb2-es magyar csapat is megverte volna, mert annyi sérültje van, hogy lassan a C csapat játszik. Botrányos volt amit műveltek. Szóval nem azért lett jobb a Bornemouth mert Kerkez nem játszott. Kerkez oldalán amúgy a newcastle új "sztárja", Gordon, úgy fickándozott, hogy rossz volt nézni Kerkez helyettesét. Csak az összes helyzetét kihagyta. Legalább pihen egy kicsit a srác, talán pihentetik is. Az utóbbi 1 évben 2-3-szor annyit játszott mint szokásos. Ez most pont jó így a válogatottnak.
chief Bromden
2023. november 12. 10:23
A Népszabadság épületéből néha ide is lenézhetnének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!