Így szólt a Nélküled a Puskás Arénában a meccs előtt

2023. november 19. 17:46

De volt megint látványos élőkép, és nem maradhatott el a Himnusz sem.

2023. november 19. 17:46

A Magyarország–Montenegró meccs előtt nem maradhatott el a labdarúgó-mérkőzések ikonikus dala, a Nélküled sem, kiegészülve a látványos élőképpel és természetesen megszólalt a Himnusz is. Nézze meg a Nemzeti Sport által feltöltött videón!

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eFhlsanzláólénv
2023. november 21. 07:52
Ajj de szar ez a szám. :( Egyszer élném meg, hogy valami fasza, keményebb, rockosabb, számmal jönnénk elő nem ilyen bánatos siratódallal. Valami vidámat fiúk! Nyertünk! Ne arról énekeljünk már, hogy "...Mint a villám tépte magányos fenyő Mint a vízét vesztett patak, mint az odébb rúgott kő Mint a fáradt vándor, ki némán enni kér...". Már a Korda - Reptértől, meg a Soho Party - Az éjjel soha nem érhet végettől is kiver a víz, de legalább azok boldog dalok ilyen boldog időkhöz. Mindenesetre, ha így fociznak a srácok jövőre is, akkor nagyon jó meccseknek nézünk elébe. Csak a szabit megkapjam, hogy nézhessem... ^^
Lajoss
2023. november 20. 09:41
A könnyem is kicsordult… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
pollip
2023. november 19. 19:38
OV-nak megint igaza lett: nagyobb stadiont kellett volna építeni:-))))
Szutykok
2023. november 19. 18:54
Ettől a nacionalista román picsogástól mindig felfordul a gyomrom:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!