A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Így értékelte Szoboszlaiék játékát Klopp

2023. november 25. 18:05

A Liverpool edzője szerint nem lehet oka panaszra.

2023. november 25. 18:05
Jürgen Klopp, a Liverpool német menedzsere (r) beszélget a Liverpool magyar középpályásával, a 8-as számú Szoboszlai Dominikkal (l) a Liverpool - Nottingham Forest angol Premier League labdarúgó-mérkőzés után az északnyugat-angliai Liverpoolban, az Anfielden 2023. október 29-én. A Liverpool 3-0-ra megnyerte a mérkőzést. (Fotó: Ian Hodgson / AFP)

Az angol Premier League 13. fordulójában 1-1-et játszott a Liverpool és a Manchester City. A meccsen kezdőként lépett pályára Szoboszlai Dominik a magyar válogatott csapatkapitánya, de a 73. percben Jürgen Klopp lecserélte. A Liverpool edzője Szoboszlai játékáról is beszélt a mérkőzést követően – írta a Magyar Nemzet. 

Elmondta, meg kellett nyugodniuk a félidőben, ezt követően stabilabbá vált a játékuk azáltal, hogy Trent Alexander-Arnoldot más pozícióba vezényelte a védekezésben, Szoboszlai Dominik és Mohamed Szalah pedig lezárta az emiatt keletkező területeket a második játékrészben.

„Sikerként kell tekintenünk a döntetlenre, mivel még csak építgetjük a csapatot, nem értünk a folyamat végére. Így nincs okom a panaszra” – tette hozzá

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Ian Hodgson / AFP

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lististerc
2023. november 25. 19:47
Egy sztárjátékost nem tudom, miért kell túlajnározni a magyar sajtóban.Nem Szoboszlaiékról, hanem Szalahékról beszélt Klopp, Szoboszlairól nem mondott semmit. Nem mondhaoitt, mert a góllövőket szokták kiemelni...A gólok pedig - szemben a válogatottal - nem jönnek. A jűtékos marketingesét pedig leütném: Manchesterben él és Haalanddal haverkodik egy fiatal Liverpool játlkos??? Ez bizony téma a pubokban. (Itt is az lenne, ha egy fradista Újpest_ Központban lakna. Pontosabban ez szíve joga, de legalább hallgasson róla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról