Berúgta az ajtót Szoboszlai Angliában, a világklasszis Mohamed Szalah videóban értékelte a magyar játékost

2023. november 28. 11:35

A 23 éves magyar középpályást máris nagy tisztelet övezi az Egyesült Királyságban.

2023. november 28. 11:35
null

Interjút adott a Liverpool FC gólzsákja, Mohamed Szalah az angol Sky Sportsnak – szúrta ki a sportposzt.com.

A 31 éves egyiptomi támadó a Vörösök színeiben az idei szezonban 18 mérkőzésen 12 góllal és assziszttal segítette a csapatát, ez a 7. szezonja, összesen 198 (!) gólt termelt.

A Bajnokok-Ligája-győztes és angol bajnok ikon szurkolói kérdésekre is válaszolva szót ejtett a nyáron az együtteshez érkezett, azóta mind a 13 bajnokin kezdőként pályára lépett Szoboszlai Dominikról. A magyar labdarúgó-válogatott 23 esztendős középpályása gyorsan beilleszkedett, s Szalah szerint mégis időt kell adni a neki.

Nagyon jól kezdett, de nem akarom, hogy a szurkolók nyomást helyezzenek rá, csak hagyják játszani és élvezni a focit.

Adjunk neki időt, hogy kifejezze magát, nem kell egyből azt mondani, hogy ő jelenti a következő lépést vagy a következő lépcsőfokot. Még mindig csak egy kölyök, pár hónapja érkezett. A Liverpool szurkolói részéről hatalmas az elvárás, ami nyomást jelenthet, láttunk már ilyet korábban is. Egyébként egy kedves srác, igazán nyugodt” – fogalmazott Szalah.

Egy kis ízelítő Szoboszlaival (8-as mezben) a liverpooli tiki-takából a Manchester City (1-1) elleni bajnoki mérkőzésről:

Nyitókép: AFP/Darren Staples

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 29. 18:01
Jürgen kicsit túlhajtotta Szoboszlait, aki kezd fáradni (nem is csoda) Most először fordult elő, hogy a Liverpool nem Szoboszlaival lőtt gólt. SŐT. Akkor egyenliett a csapat, miután a magyar játékos lement a pályáról. Jürgen! Tessék rotálni. Vagy roschálni?:-))
akkor ki
2023. november 28. 16:46
Szoláh! Sem Nunez, sem te nem szívesen passzoltok neki, mert irigyek vagytok a gyorsan elért sikerei miatt. Szar dolog, hogy nem titeket hurráznak, hanem a kölyköt! Már eleve ez a megszóllítás, hogy kölyök, lekicsinylő! Nem a korát kellene nézni, hanem miket csinál a pályán. Csak úgy megjegyzem Szoláh! City ellen a 39. percben ott álltál labdával a lábadon Szobótól 3 méterre. Ajtó, ablak és kapu nyitva, baszott nagy passzsáv, ránéztél Szoláh, Szobo intett egyet és elkezdtél cselezni, amibe azonnal belebuktál! Többször megnéztem, tróger munka volt! Nyilván védett vagy, mert Jürgennek nincs gyors törpéje a posztodra, de jobb lenne, ha húznál haza! Az nem csapatmunka, ha csak cselezni tudtok, passzolni nem, csak Nunezzel max., miközben sorra buktok pontokat. Nem vagyok happy ettől a nyálas Szobót lehúzó és a szurkolókat befolyásoló interjútól! Szerintem lesz visszhangja és jobb lenne, ha Klopp és Virgil is rendet tenne, egyik a fejekben, másik az öltözőben!
Mandi123456
2023. november 28. 15:35
Salah, Salah! Szoboszlainak nem időt kellene adni hanem labdát, mármint néha neki is passzolni.
pragmatika
2023. november 28. 15:34
Hát, igen. Nem szerencsés ha túl sokat várnak Szobitól, az feszültté teheti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!