Az MLSZ nem csak képtelen, de nem is akarja képviselni a magyar szurkolók érdekeit

2023. november 09. 09:34

Talán majd Georgi Gradev, egykori bolgár labdarúgó és sportjogásznak sikerül.

2023. november 09. 09:34
null
Lipták Tamás
Lipták Tamás
Facebook

„Georgi Gradev, egykori bolgár labdarúgó és sportjogász a lausanne-i Sportdöntőbíróságon próbálja meg elérni, hogy mégis Szófiában, nézők előtt játszhassák le a bolgár-magyar válogatott mérkőzést.

Nem tudjuk, mennyi realitása van ennek, hiszen az idő nagyon rövid – az MLSZ-nek néhány nappal több állt rendelkezésre, ők ugyanis már legkésőbb múlt héten tudtak a bolgár szövetség tervéről, mégsem tettek semmit ellene. Csányi Sándor inkább „szomorúan tudomásul vette” annak az UEFA-nak döntését, amelynek ráadásul ő az alelnöke, cserben hagyva több ezer magyar szurkolót.

Ezt is ajánljuk a témában

Emlékezzünk, a Nagy–Magyarország ügyben ugyanezt tették és kommunikálták, majd kiderült, hogy mégiscsak volt mozgástere a hazai szövetségnek, csak egy kis nyomást kellett helyezni rájuk. Úgy tűnik, hogy az MLSZ nem csak képtelen, de nem is akarja képviselni a magyar labdarúgás, a magyar szurkolók érdekeit. Talán majd Gradevnek sikerül.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Ali Haider 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zubkov
2023. november 10. 02:27
Csányi egy megélhetési milliárdos. Nem konfrotálidik senkivel, főleg nem a munkaadő UEFA-val. Ő egy varacskos diszó, akit majd időben levágnak és kifolyatját a vérét (remélem mihamarabb).
Namond
2023. november 09. 16:29
Mit kell ezen csodálkozni? Csányi, Magyarország legnagyobb uzsorása, mikor képviselte a betétesek érdekeit?
zovirax
2023. november 09. 12:17
A tisztességes megoldás az lett volna a bulgárok részéről ha lemondanak a pályaválasztási jogukról és Magyarországon rendezik meg a mérkőzést, vagy legalább a magyar szurkolókat beengedik. Az MLSZ élükön Csányi Sándor-ral pedig meglehetősen egy impotens társaság...
vapepe
2023. november 09. 11:52
Nem tisztem védeni, de a munkája nélkül lehet, hogy ki se akartak volna menni a szurkolók egy huszadosztályú válogatott meccsére,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!