Liverpool-legenda: „Nem sokat tudtam Szoboszlairól, de sokkal jobb, mint amire számítottam”

2023. október 25. 13:40

Egymás után nyűgözi le a klub korábbi ikonjait a magyar középpályás.

2023. október 25. 13:40
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai celebrates after scoring his team second goal during the English League Cup third round football match between Liverpool and Leicester City at Anfield in Liverpool, north west England on September 27, 2023. (Photo by PETER POWELL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Nemcsak csapattársai álla esik le hétről hétre Szoboszlai Dominik pályán nyújtott teljesítményétől, de a klub korábbi legendái is rendszeresen kifejezik elismerésüket a magyar középpályás játékát látva. Ezúttal a Vörösök egy korábbi játékosa, a csapat mezében 1987 és 1997 között 314-szer pályára lépő John Barnes áradozott az angol sajtóban válogatottunk csapatkapitányáról.

„Szoboszlai tudja a szerepét a pályán, a technikai és fizikai adottságai pedig sokkal jobbak, mint amire számítottam. Amikor leigazoltuk, még nem sokat tudtam róla, de jól bánik a labdával, tud cselezni, passzolni, lőni.

Remek hozzáállása van, valósággal felszántja a pályát”

 – nyilatkozta a BonusCodeBets.co.uk oldalnak az 1988-ban az év angol labdarúgójának megválasztott Barnes, aki egyenesen a korábbi legendához, Steven Gerrardhoz hasonlította a magyar fiút.

„A két tizenhatos között, amolyan box-to-box középpályásként játszva olyan, mint Steven Gerrard. Az idei Liverpool három középpályással játszik, annak ellenére, hogy nincs előírva, mindent megcsinál. Nagyon lenyűgözött. Főleg azért, mert nem tudtam, hogy ilyen jó. Számomra ő a Premier League leglenyűgözőbb játékosa. Ha tudtam volna, hogy ilyen jó, nem lennék ennyire lenyűgözve. Azt kell mondanom, hihetetlen munkát végeztek a liverpooli felderítők” – hangsúlyozta Barnes.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: PETER POWELL / AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2023. október 26. 02:18
:-)
Akitlosz
2023. október 25. 19:08
"Liverpool-legenda: „Nem sokat tudtam Szoboszlairól" Akkor ő tutira nem Mandiner olvasó.
Takagi
2023. október 25. 18:01
Domi egy kiváló sportoló. Tisztelet és szeretet övezi. Hajrá Domi!
Töki
2023. október 25. 17:44
Kicsodát IS???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!