Így él Szoboszlai Liverpoolban (videó)

2023. október 21. 21:06

A világhírű magyar játékos már most olyan hihetetlen összegeket keres, hogy akár nyugdíjba is vonulhatna.

2023. október 21. 21:06
null

A TV2 Tények című műsora készített egy összeállítás Szoboszlai Dominik liverpooli hétköznapjairól. Esterházy Mátyás, Dominik futball-menedzsere is nyilatkozott a műsornak.

„Minden amit Szoboszlai Dominik elért az logikus következménye annak a teljesítménynek, amit a magyar játékos az utóbbi években letett az asztalra” – nyilatkozta Esterházy.

A liverpooli mindennapok kapcsán a műsor bemutatja, hogy a játékos ideje nagy részét az edzés és a mérkőzésekre való felkészülés teszi ki. Szabadidejében pedig pont olyan átlagos dolgok érdeklik őt, mint bárki mást. Szoboszlai elmondta, hogy a jelenlegi lakhelyén nem túl jó az internetelérhetőség, így PlayStation-özni nem igazán tud. Helyette inkább sorozatok néz és ha teheti, Manchesterbe utazik.

A műsor summázta, hogy bár Szoboszlai mindössze 22 éves, mégis már elmondhatja magáról, hogy valóra váltotta legvadabb álmait. 

Szoboszlai Dominik, aki a világ egyik legjobb klubcsapatánál futballozva olyan hihetetlen összegeket keres, hogy akár mostantól nyugdíjba is vonulhatna. 

A magyar válogatottat vezetve már novemberben kijuthat a következő Európa-bajnokságra. A műsor szerint ebben a korban sokan csak álmodoznak ilyen sikerekről, ám ő már most megéli mindezt. Dominik most Liverpoolban él, ahol ugyanolyan rajongás veszi körül őt, mint Magyarországon.

Számára innen a határ a csillagos ég

– összegezte a Tények.

A műsorból itt láthatnak egy rövid videó részletet:
 

***

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt
 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sinistra-4
2023. november 15. 21:45
Ne már. Londsonyországon kívül nincs optikai kábel, vagy 5G mobilnet? Mivé lett a Birodalom.Mondjuk van helyette egy csomó paki. Hát az is valami. :-)))
Error404PageNotFound
2023. október 22. 08:28
Lehet utána csinálni, az MLSZ meg térden állva könyörögjön Szoboszlai apukának, hogy árulja el nekik a titkot.
Bandizulu
2023. október 22. 01:31
Nem irigylem elég sivár élete van ott Liverpoolban. De hát valamit valamiér, de a kérdés "boldog-e"
need-info
2023. október 21. 21:40
Hozzá kéne járulnia a magyar GDP-hez és megsegíteni a sok ukrán menekültet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!