Adok-kapok: Balotelli odaszúrt Ibrahimovicsnak

2023. október 16. 14:05

Ehhez elég volt egyetlen képet posztolnia.

2023. október 16. 14:05

Korábban a Mandiner foglalkozott vele, hogy Ibrahimovic durván beleszállt az arabokhoz igazoló sztárokba. Azóta kiderült, hogy vasárnap a La Gazzetta dello Sport által szervezett Festival dello Sport egyik vendége Zlatan Ibrahimovic volt, aki színpadon beszámolt hosszú pályafutásáról.

„Amennyiben egy gyereknek megvan a lehetősége arra, hogy a legtöbbet kihozza tehetségéből, és nem használja ki ezt, azért nagy kár. Ilyen Mario Balotelli, aki minden lehetőséget kihagyott, egyszerűen eldobta a tehetségét. Ez az igazság” – szúrt oda az AC Milanból a nyáron visszavonult svéd válogatott támadó.

Balotelli azonban érthető módon nem igazán örült ennek a megjegyzésnek, hiszen reagált és az Instagram-oldalán, ahol

egy olyan képet posztolt, amelyen a 2010-es Bajnokok Ligája-trófeát fogta a kezében.

A képhez három piros szívet biggyesztett, és Ibrahimovicot is megjelölte. Ezt tulajdonképp tekinthetjük egyfajta erős piszkálásnak is, hiszen amíg Mario Balotelli 2010-ben felért a csúcsra az Interrel, addig Ibra ezt a trófeát sohasem szerezte meg pályafutása során.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: FRANCK FIFE / AFP

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodrigyuri
2023. október 17. 00:03
Már aszittem, a néger lezsidózta a lófejűt...
rugbista
2023. október 16. 16:06
Ez a senkiházi Ibrának a cipőfűzőjét sem kötheti meg.
counter-revolution
2023. október 16. 14:56
Igen, nagyon sok tucatnéger megnyerte a BL-t, nagyon sok zseni meg nem. A brazil Ronaldo sem nyerte meg, mégis minden idők (egyik) legjobb támadója, ahogyan Ibrahimovic is a szűk elit tagja. Balotelli nem mondhatja ezt el magáról.
need-info
2023. október 16. 14:15
Zlatan csak simán rasszista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!