A rendőrségen és a gyerekvédelemnél folytatódik Sebestyén Júlia gyerekbántalmazási ügye

2023. október 17. 10:47

Ugyanakkor a Korcsolyaszövetség lezárta a vizsgálatot.

2023. október 17. 10:47

A Mandiner elsőként írta meg, hogy felmentik pozíciójából a sokak által kifogásolt külföldi versenyzők honosításáért felelős műkorcsolya szakági igazgatót, Vardanjan Gurgent a MOKSZ elnökségi döntése nyomán.

Hetek óta követjük a műkorcsolya szakágban zajló aggasztó folyamatokat, a magyar nevelésű versenyzők háttérbe-szorulását, a külföldiek térnyerését, az edzői módszereket kifogásoló szülők panaszait, akik Sebestyén Júlia korábbi Európa-bajnok, az SKSE vezetőjének és edzőjének sokak szerint

Ezt is ajánljuk a témában

Rendőrségi feljelentésekkel folytatódik a műkorcsolyás belháború – minden, amit a „Sebestyén Júlia-ügyről” tudni lehet

Méltatlan mélységekbe látszik süllyedni a hazai műkorcsolya szakágban zajló belháború. Az edző-szülő és most már edző-edző konfliktus nem csak a sportág reputációját tépázza meg, de arról is tanúskodik, hogy a hosszú ideig kezeletlen problémák megkérik az árukat. A Mandiner utánajárt és a szakma szabályai szerint minden érintetett megkérdezett a minapi balhés esetről és arról, van-e innen kiút a sportág belső békéje érdekében.

a szövetség gyermekvédelmi szabályzatával össze nem egyeztetehető módszerei miatt szerettek volna komoly kivizsgálását az ügyben.

Ezt is ajánljuk a témában

A legfrissebb hírek szerint a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) etikai és fegyelmi bizottsága a fegyelmi eljárást megszüntető határozatot hozott Sebestyén Júlia gyermekbántalmazási ügyében – írta meg a Magyar Nemzet.

Ennek ellenére azonban a MOKSZ a hozzá beérkezett írásos bejelentések alapján a bizottság javaslatával megegyezően

a gyermekvédelmi hatósághoz és a rendőrséghez fordul

az Európa-bajnok Sebestyén Júlia személyét és az SKSE működését érintő panaszok kivizsgálása miatt.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!