Videón, ahogy otthagyja csapatát a nyolcadik kapott gól után Luxemburg edzője – pedig Ronaldo nem is játszott

2023. szeptember 12. 11:19

Luc Holtz nem viselte jól a vereséget.

2023. szeptember 12. 11:19

Hétfő este Portugália valósággal kivégezte Luxemburg nemzeti tizenegyét: Roberto Martinez legényei 9-0 arányban győzték le a vendégeket.

A nyolcadik gól után Luc Holtz, a luxemburgiak vezetőedzője nemes egyszerűséggel felállt a kispadról, és otthagyta csapatát.

A nem mindennapi jelenetet itt nézhetik vissza:

Kapcsolódó: Mehmet Murat Onel / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2023. szeptember 13. 06:27
Ilyet nem lehet csinálni, még akkor se, ha a lemondását akarja mihamarabb megírni. Tiszteletlenség a csapatával szemben, amit végülis ő készített fel, és ami mellett nyilvánvalóan büszkén feszített a sikerek után.
NeMá
2023. szeptember 12. 14:17
Ez nagyon USA-s kivonulás, Afganisztán 2021. augusztus 30.! Nem is tudom ki ássa alá a tekintélyét!
akkor ki
2023. szeptember 12. 11:49
Luxemburg és Svájc nem országok hanem bankok. Egyetértek buckaval, más országok és polgáraik pénzét őrzik óriási vagyonokért! Ebből élnek évszázadok óta! Uzsorások csak!
buckafej-2
2023. szeptember 12. 11:36
Nagyon helyes, hogy kivégezték. Legalább rájön, hogy nem egy ország, csak egy kis adóparadicsom, ami más országok kifosztásából gazdagodik. A politikusai mégis milyen nagynak képzelik magukat és olyan valódi országoknak szólnak be, mint Magyarország vagy Lengyelország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!