Októbertől nem Simicskó István lesz a Magyar Öttusaszövetség elnöke

2023. szeptember 15. 19:10

A politikus a közelgő választásokra hivatkozva mondott le tisztségéről.

2023. szeptember 15. 19:10

Simicskó István nyílt levélben osztotta meg a Magyar Öttusaszövetség honlapján, hogy október 15-től nem ő lesz már a szövetség elnöke. 

„Sportágunk talán a legnehezebb periódusát éli. De a UIPM által megkezdett döntéseket elfogadva elindítottuk a felkészülést az OCR-re. A következő időszak legfontosabb feladata, hogy sportolóink minél jobb eredményt érjenek el az előttünk álló párizsi olimpián.

Sportolóink felkészítése, támogatása egész embert kíván, ugyanakkor saját személyes feladataim megnövekedése, az előttünk álló EP- és önkormányzati kampányban való részvétel miatt, valamint egyetemi oktatói tevékenységemből kifolyólag, sajnos 2023. október 15-től az öttusaszövetség megtisztelő elnöki feladatait nem fogom tudni ellátni” – írja az elnökséghez eljuttatott nyílt levélben.

Simicskó István 2022 májusa óta volt a szövetség elnöke.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johannluipigus
2023. szeptember 15. 20:17
Mit keresett ott?
gyaloggos
2023. szeptember 15. 19:54
SIMICSKÓ, IDŐBEN ugrottál ki! AZ ÖTTUSA a múlt, hamarosan eltűnik végleg.
Akitlosz
2023. szeptember 15. 19:35
Hát, jó tudni. Eddig azt sem tudtam, hogy októberig ő lesz. Bizonyára érdemei elismerése mellett előléptetik a hattusaszövetség élére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!