Nőverés gyanúja miatt tették ki a Manchester United brazil sztárját a válogatottból

2023. szeptember 05. 12:08

A focista úgy megverte a volt párját a beszámoló szerint, hogy elmozdult a mellimplantátuma.

2023. szeptember 05. 12:08
null

Brazília kitette a válogatott keretből a Manchester United szélsőjét, Antonyt, miután korábbi barátnőjét állítólag bántalmazta – írta meg a BBC.

A brazil labdarúgó-szövetség közölte, hogy a 23 éves játékost kivonták a keretből, miután „olyan tények kerültek nyilvánosságra”, amelyeket „ki kell vizsgálni”.

A volt élettárs állításait tagadja a játékos. „Nyugodtan kijelenthetem, hogy a vádak hamisak, és hogy a már bemutatott bizonyítékok és a további bizonyítékok, amelyeket be fognak mutatni, azt bizonyítják, hogy ártatlan vagyok az elhangzott vádakkal kapcsolatban” – fejtegette a közösségi médiában.

A focista ellen felhozott vád az, hogy január 15-én úgy fejbe vágta barátnőjét, az ismert DJ-t, Gabriela Cavallint, hogy az orvosi ellátásra szorult. Emellett a beszámolók szerint annyira mellkason ütötte a nőt, hogy annak a mellimplantátuma elmozdult, így korrekciós műtétre volt szükség.

Antony hétfői nyilatkozatában hozzátette, hogy kapcsolata volt partnerével „viharos” volt, de ragaszkodott ahhoz, hogy „soha nem követett el fizikai agressziót”.

Nyitókép: MAURICE VAN STEEN / ANP / AFP

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lord Vader
2023. szeptember 05. 14:25
Fejbebaszta az aranyásóját és nem rázódott helyre az esze. Mellimplantátumos: ez sok mindent elárul a "hölgyről". Remélem Szoboszlait nem fogja hasonló helyzetbe rángatni a "hűséges, önmagáért szerető" barátnője. Akire a gyanú árnyéka vetül ebben a bolond MeToo-s világban az illetőt egy életre meghurcolják.
Lord Vader
2023. szeptember 05. 14:20
Manchester United-játékos, de az egykori Ajaxos fotóját közlik. Okos. Ez az egész nőverős, zaklatós, szexuális erőszakos marhaság kamu. Lásd Johnny Depp kontra Ágybaszaró esetét. Egy másik United-játékost, Mason Greenwood-ot teljesen kicsinálták emiatt. Most másfél év után újra játszik, kölcsönben a Getaféban. Az ilyen alaptalan nőügyek embereket tesznek tönkre egy életre. 20 évesen azért sírnak, mert megfogták a valagukat, 50 évesen azért sírnak, mert már senki sem fogja meg a valagukat.
fraktoaster
2023. szeptember 05. 14:18
A diktatórikus, fejletlen putri Brazíiliában eltiltják. Az ünnepelt demokrácia ősotthonában, Angliában meg vígan focizhat tovább. Fejre állt a világ?
survivor
2023. szeptember 05. 13:25
need-info Bezzeg, ha buzi lenne, mindenki őt ünnepelné....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!