Nőverés gyanúja miatt tették ki a Manchester United brazil sztárját a válogatottból

2023. szeptember 05. 12:08

A focista úgy megverte a volt párját a beszámoló szerint, hogy elmozdult a mellimplantátuma.

2023. szeptember 05. 12:08
null

Brazília kitette a válogatott keretből a Manchester United szélsőjét, Antonyt, miután korábbi barátnőjét állítólag bántalmazta – írta meg a BBC.

A brazil labdarúgó-szövetség közölte, hogy a 23 éves játékost kivonták a keretből, miután „olyan tények kerültek nyilvánosságra”, amelyeket „ki kell vizsgálni”.

A volt élettárs állításait tagadja a játékos. „Nyugodtan kijelenthetem, hogy a vádak hamisak, és hogy a már bemutatott bizonyítékok és a további bizonyítékok, amelyeket be fognak mutatni, azt bizonyítják, hogy ártatlan vagyok az elhangzott vádakkal kapcsolatban” – fejtegette a közösségi médiában.

A focista ellen felhozott vád az, hogy január 15-én úgy fejbe vágta barátnőjét, az ismert DJ-t, Gabriela Cavallint, hogy az orvosi ellátásra szorult. Emellett a beszámolók szerint annyira mellkason ütötte a nőt, hogy annak a mellimplantátuma elmozdult, így korrekciós műtétre volt szükség.

Antony hétfői nyilatkozatában hozzátette, hogy kapcsolata volt partnerével „viharos” volt, de ragaszkodott ahhoz, hogy „soha nem követett el fizikai agressziót”.

Nyitókép: MAURICE VAN STEEN / ANP / AFP

 

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik