Neves brit lap: Szoboszlai megmentette a Liverpoolt

2023. szeptember 28. 14:15

A Telegraph szerint minden egyes megjelenésével csak egyre nyilvánvalóbb a magyar futballista tehetsége.

2023. szeptember 28. 14:15
null

„A Liverpool mestere a visszatérésnek” – ezzel indít a Telegraph cikke, amelyben a Leicester elleni 3–1-es győzelmét méltatják a Vörösöknek. 

Mint írják, Jürgen Klopp csapata nyolc mérkőzésen ötödik alkalommal állt fel egy gólos hátrányból a brutális támadóerő bemutatásával. 

És ahogy az előző mérkőzéseken, most is a 8-as számú játékos volt a sztár akinek a hasonlósága Steven Gerrarddal túlmutat az azonos mezen.

A magyar labdarúgó a második félidőben, a 65. percben állt be, és alig telt el 5 perc, amikor nagyjából 20 méteres távolságból óriási gól rúgott a jobb felső sarokba. A brit lap szerint „úgy tűnt, mintha Szoboszlai azt fontolgatta volna, hogyan fogja lazán átvenni az irányítást a pályán történő dolgok fölött”.

Van valami izgalom, ahogy a magyar csapatkapitány pont akkor brillírozik, amikor a csapatának a legnagyobb szüksége van rá”

– írja a szerző. 

Ezt is ajánljuk a témában

Megint Steven Gerrardéhoz hasonlítják Szoboszlai bombagólját

A magyar klasszis a Leicester City ellen szerzett óriási góljáért odáig vannak a szurkolók. Ön szerint is hasonlít a Liverpool legendás 8-asának találatához?

Nyitókép: Peter Powell / AFP

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik