Különleges karórát viselt hazatértekor Szoboszlai

2023. szeptember 06. 05:30

A magyar klasszis korábban többnyire Rolexeket viselt, ezúttal más márkát választott.

2023. szeptember 06. 05:30

A Csukló Szpotting szúrta ki, hogy a Liverpoolba igazolása óta már kétszer is a meccs emberének választott Szoboszlai Dominik – akinek személyében Gera Zoltán után tizenkét évvel újra lett magyar gólszerzője az angol élvonalnak, a Premier League-nek – milyen órát villantott a napokban. Egészen pontosan akkor, mikor hazaérkezett a válogatotthoz, amely a szerbek és a csehek ellen fog pályára lépni a közeljövőben.

Az oldal felidézte, hogy Szoboszlai korábban többnyire Rolexeket viselt, de hétfőn

egy rózsaarany Patek Philippe Aquanaut (5167R-001), csokoládé barna számlapos és szíjas órával a csuklóján kapták lencsevégre.

„Elképesztően jól néz ki a barna-arany összeállítás, a gránát számlap és a kaucsuk szíj miatt majdnem azt írtam, hogy utilitarista, puritán dizájn, dehát ez mégis csak egy tömör arany tokos óra, ami annyiba kerül, mint egy családi ház vidéken” – olvasható az oldalon, jelezve: a Patek Philippe Aquanaut listaára 16 millió forint (45 000 dollár), piaci ára pedig 30 millió forint (84 000 dollár).

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Prémium modellel a csuklóján fotózták az öltözőben

A Csukló Szpotting Szoboszlai átigazolásakor készített egy összeállítást arról, hogy a magyar klasszis milyen karórákat viselt. Mint írták, „azt nem tudni, hogy Szoboszlai az összes órát birtokolja-e, ez a bejegyzés csak arról szól, hogy milyen órákban mutatkozott ezidáig”.

Valamivel később, a Liverpool öltözőjében készült fotót elemezve a Csukló Szpotting már pontosított, és ismertette, hogy a felvételen Szoboszlai csuklóján egy fehérarany tokos, gyémántlapos Day-Date, az említett gyári gyémántszettel, melynek ára 90 és 100 ezer dollár között mozog.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Instagram-fotó

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JohnnyBeGood
2023. szeptember 06. 15:24
Kár, hogy ilyen az értékrendje, de hát ez nem az ész szakmája. Normális ember nem vesz meg egy 1,8 milliós táskát, mert teljesen fölösleges magamutogatás, amit a többség nem is ért.
Jack Reynor
2023. szeptember 06. 15:06
Nem olvastam el a cikket. Hülyeségnek tartom ezeket a luxustermékeket, és még nagyobb hülyeségnek erről hírt adni.
fraktoaster
2023. szeptember 06. 13:07
Cirka egy napi fizetéséből ki nem vett még magának órát, vagy hasonló használati tárgyat? Használja egészséggel.
110100100
2023. szeptember 06. 12:51
Hát nem tudom, egy aquanaut minden csak nem különleges. Nyilván fasza cucc, nyilván drága, nyilván nem látsz minden nap egyet, de minden villogni vágyó tehetős embernek van egy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!