Kiderült, miért nem játszatja edzője Szalai Attilát

2023. szeptember 23. 16:55

Ez nem jó hír a magyar játékos számára.

2023. szeptember 23. 16:55

Szalai Attila nyáron igazolt a török Fenerbahcétól a német Hoffenheimbe, ahol az utóbbi időben nem sikerül bekerülnie a kezdőcsapatba a magyar játékosnak. 

A Süddeutsche Zeitung cikkéből kiderült, Pellegrino Matarazzo vezetőedző azért nem játszatja Szalait, mert nem szeretne változtatni a jól bevált Kevin Vogt, Özan Kabak és John Anthony Brooks alkotta védő trión.

Matarazzo a lapnak azt is elmondta, mivel a csapat nem játszik ebben az évben a nemzetközi kupaporondon, kevesebb rotációt kell eszközölni év közben. Ez nem jó hír Szalainak, akinek a vezetőedző szerint Kevin Vogt jó teljesítménye miatt türelmesen várnia kell a lehetőségre.

Nyitókép: Twitter


 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. szeptember 24. 07:03
Nem értek egyet teljes mértékben Interistaval. Attila jó focista, rendben, ez igaz. Viszont mindig van a játékában olyan hiba, amit ezen a szinten már nem nagyon lehetne megengedni. Egyszerűen vannak "veszélyes" játékosok, aki sajnos nem tudnak ebből kijönni. Például ott van Harry Maguire. Tud veszélyes dolgokat csinálni ő is.
Interista
2023. szeptember 24. 02:07
Szalai Attila jó képességű labdarúgó . Most hullámvölgyben van. Remélem novemberre helyre áll a világ rendje és beverekszi magát a kezdőbe a Hoffenheimnél is. Bízom benne , képes rá .
bölcsuhú
2023. szeptember 23. 20:38
Na meg is jelentek a károgó szagértők!
Squalline
2023. szeptember 23. 20:13
Szalai sok hibaval jatszott a valogatottban is, talan csak a csehek elleni masodik felidore szedte ossze magat, pont jokor, mikor Orban megserult. Vannak periodusai amikor rengeteg labdat elad, csinbe passzol, borzasztoan labdabizonytalan. Mindezt leghatul persze. Tul van ertekelve. Tudom, hogy fel van hajpolva, ot szinte kotelezo meltatni. Es tenyleg rendes, szorgalmas es joravalo srac. De eleg kozepes kepessegu szerintem. En nem csodalkozom, ha nem rakjak be, foleg hogy sajnos a sorolt hibait be is mutatta mostansag. Az elmult egy honapban ott is, es valogatottban is osszehozott 1-1 ongolt is. Remelem tullesz ezen a hullamvolgyon, azert kepes ra. Csak azt mondom, hogy sajnos ez benne ott van es mar lehet benne is marad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!