Ezt nyilatkozta Szoboszlai az első Premier League-góljáról

2023. szeptember 03. 17:53

A legértékesebb magyar labdarúgó már a 3. percben betalált az Aston Villa ellen.

2023. szeptember 03. 17:53

„Mindig jó érzés nyerni, főleg hazai pályán, itt az Anfielden ennyi ember előtt. Nagyon örülök, hogy megszereztem az első gólomat a Premier League-ben” – nyilatkozta a magyar válogatott csapatkapitánya a Premier leauge TV-nek, miután harmadik bajnoki mérkőzésén, már a 3. percben betalált az Aston Villa ellen. Szoboszlai hangsúlyozta: az első két bajnoki mérkőzéssel ellentétben – ahol nem sikerült a jó kezdés, – megpróbáltak jobban összpontosítani már az elejétől.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezúttal minden rendben volt, hamar kétgólos vezetést szereztünk, és gyors gólt szereztünk a második félidőben is,

így megérdemelten szereztük meg a három pontot” – hangsúlyozta Szoboszlai. Arra a kérdésre, hogy milyen érzés Mohamed Salah-val játszani azt válaszolta: „Nagyon örülök, hogy maradt a csapatban, és hogy egy ilyen nagyszerű játékossal futballozhatok a továbbiakban is.”

Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. szeptember 03. 22:34
Terdeltél-e a nigfereknek vagy sem? Ez a fő kérdés! A többi nem számít. Ha nem térdelsz, csak egy szar senki vagy, akit kibasznak gólostól. Térdelj a niggernek csicska! Tudd, hol a helyed!
need-info
2023. szeptember 03. 18:56
Valójában öngól volt, a labda irányt váltott. Persze így se rossz, de egy tiszta gól kellene.
Ízisz
2023. szeptember 03. 18:13
Z. ...csak az első gólt kellett kivárni, innen már nem bír majd leállni!!! 💯 Szép volt Domi!!! 💯👏👏👏💤
Takagi
2023. szeptember 03. 18:11
Szép volt, és a nyilatkozat is profi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!