Eltiltást kapott Lőw Zsolt

2023. szeptember 20. 19:40

Nem lehet jelen a pályánál, az öltözőben vagy a folyosón, és semmilyen módon nem kommunikálhat a csapattal.

2023. szeptember 20. 19:40
firo : 04/15/2023, football, soccer, 1st league, 1st Bundesliga, season 2022/2023, 28th matchday FC Bayern Munich - TSG 1899 Hoffenheim

Egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Lőw Zsolt, a német labdarúgó Bundesligában címvédő Bayern München másodedzője, miután pénteken piros lapot kapott a Bayer Leverkusen ellen 2-2-re végződött bajnoki után.

A Kicker magazin szerdai közlése szerint a magyar szakember nem működhet közre szombaton a VfL Bochum elleni hazai meccsen. A pontos előírások alapján 

Löw büntetése fél órával a kezdés előtt indul, és fél órával a találkozó után fejeződik be. Eközben nem lehet jelen a pályánál, az öltözőben vagy a folyosón, és semmilyen módon nem kommunikálhat a csapattal.

A piros lapot felmutató Daniel Schlager korábban közölte, a magyar tréner nem sértette meg őt, viszont „konfrontatív módon” közelített felé, és a szabályok értelmében ez is piros lapot ér.

A 44 éves Löw szerdán este átmenetileg főszerepet kap a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-nyitányon, ahol kollégájával, Anthony Barryval helyettesítik Thomas Tuchel vezetőedzőt. Őt ugyanis az előző idény negyeddöntős párharcának visszavágóján kiállítottak, emiatt egymérkőzéses eltiltást kapott.

(MTI)

Nyitókép: MARCEL ENGELBRECHT

 

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik