A Fradi új edzője elmondta véleményét Máté Csabáról

2023. szeptember 07. 16:46

Dejan Sztankovics csütörtökön állt munkába új klubjában.

2023. szeptember 07. 16:46
Coach Dejan Stankovic (UC Sampdoria) during the italian soccer Serie A match US Lecce vs UC Sampdoria on April 16, 2023 at the Via Del Mare stadium in Lecce, Italy.

Ahogy már mi is beszámoltunk róla, a Ferencváros hétfőn jelentette be, hogy Dejan Sztankovics lett a labdarúgócsapat új vezetőedzője.  A szakember az Üllői út 129-nek adott interjújában többek között arról beszélt, hogy erős karakternek tartja magát, aki soha nem adja fel – és a Ferencváros is ilyen: 

harcolni akar, nem feladni, minden meccset megnyerni. 

„Fejlődni akarok, nem évről évre, hanem napról napra. Azt akarom, hogy a Ferencvárosnak a legjobb, a legerősebb, a leggyorsabb játékosai legyenek. És valami kis pluszt hozzátenni, valamit, amitől egyediek leszünk.” Arra a kérdésre, hogy mi a véleménye elődei munkájáról, azt a választ adta:

nem lenne szép tőlem arról értekezni, hogy mi jó és mi rossz a mai Fradi játékában, mert tisztelem Máté Csabát és Sztanyiszlav Csercseszovot is”.

Sztankovics kifejtette: „A játékfelfogás továbbra is a támadófutball előnybe részesítése lesz, mert meg kell maradni Ferencvárosnak. Nem mondom, hogy ami eddig volt, az nem jó. Dehogynem volt jó, de én valami mást, többet akarok. Az előrelépéshez nagyon sok áldozat, sok edzés, sok koncentráció kell. Profiknak kell lennünk, huszonegy meccsünk lesz december végéig, sokszor háromnaponta. Ez nagyon sok” – hangoztatta a szakember. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: EMMANUELE MASTRODONATO / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2023. szeptember 07. 19:32
00000000000000
machet
2023. szeptember 07. 19:07
És akkor most ez az a vélemény?Mégis melyik?Ez a szokásos blabla amit elvárnak minden új állásba lépőtől.Kíváncsian várjuk ezen kívül tud-e valami mást is ez a szerb edző.Lássuk.
Osztap_Bender
2023. szeptember 07. 18:12
"De a mai technológiával ismertséget könnyen lehet megszerezni." Faszikám, tudást, rátermettséget, becsületet, ismeretségi kört nem "mai technológiával", hanem kemény, tisztességes, becsületes munkával lehet megszerezni. Ezért nincs sok esélyetek a hibbant seggfej megbuktatására. Tarlós még nyerhetne talán idős ember létére is, de több esze van annál, hogy beálljon a sorba. No de a többi seggfejeitek? Mondj egy becsületes, kikezdhetetlen fideszes személyt, akiben megbízna a lakosság? Mondj egy határozott célt, amit el akartok érni és azt is tedd hozzá, hogyan? Jól mondta közelmúltban Pesty László, "lölő félék" lettetek. Ebben minden benne van. A becstelenség, a pénzéhség, a kivagyiság, a haszonlesés, a hazudozás, a lefelé taposás, a felfelé nyalás, a mérhetetlen butaság, hogy csak az enyhébbeket említsem. Aztán a másik dolog: lehet, hogy még a Fradistáknak sem kellene néger játékosokkal és szerb edzővel elnyert BL győzelem.
toro
2023. szeptember 07. 18:07
Azt nem mondhatja, hogy minden jó volt, mert akkor mit keres itt? Azt meg nem mondhatja, mi volt rossz, mert ilyen eredmény-széria és ilyen kólkülönbség után vajon mit mondana a szerencsétlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!