Furcsa dolgok történtek az éjjel a Nemzeti Atlétikai Stadionban (VIDEÓ)

2023. augusztus 23. 07:51

Már a legénybúcsúját is Budapesten tartotta, de a kedd éjjeli arany az igazi korona. Gianmarco Tamberi elképesztő showt villantott a stadionban.

2023. augusztus 23. 07:51

Az olaszok olimpiai és Európa-bajnok magasugrója, Gianmarco Tamberi kedd éjjel begyűjtötte azt az aranyat, amire még nagyon vágyott, világbajnok is lett – írja a Magyar Nemzet. Hozzáteszik: a nagy showman nem először versenyzett féloldalasan leborotvált szakállal és bajusszal, s a budapesti vb-n 

a Nemzeti Atlétikai Központban már a döntő előtt kirukkolt egy műsorszámmal. Tamberi átvette a dobverőket a zenészektől ,

a nap végén pedig megfürdött a vizesárokban.

A portál megjegyzi: a budapesti vb-n a versenyzők bemutatásnál zenészek csinálják a hangulatot, de mielőtt erre a magasugrásban sor került volna, Tamberi elkérte a dobverőket, és ő maga adott egy kis koncertet. 

Imádja Budapestet

Tamberiről tudjuk, írják, hogy a legénybúcsúját is Budapesten tartotta, de fővárosunk most még kedvesebb lett a számára.

„2015 óta négy világbajnokságon indultam, de még érmet sem sikerült nyernem, szóval ez az arany nagyon hiányzott. És most végre meglett egy csodálatos közönség előtt, 

úgy éreztem magam, mintha otthon versenyeznék. Szeretném megköszönni mindenkinek, olaszoknak, magyaroknak, 

akik támogattak, hogy elérjem a célomat” – nyilatkozta Gianmarco Tamberi az M4 Sport kamerája előtt, és nem titkolta, hogy az éjszaka folytatásában kirúg a hámból.

A 3000 méteres akadályfutás arany- és bronzérmesével, a marokkói Szufian el-Bakkalival és a kenyai Abraham Kibiwottal végül 

az olasz beleugrott a vizesárokba is 

a nap zárásaként.

Nyitókép: Origo/Csudai Sándor

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ipolypart2
2023. augusztus 23. 12:19
Ez az. A fanyalgóknak, meg további savanyúságot.
Dzsé Tyéné
2023. augusztus 23. 09:02
"és nem titkolta, hogy az éjszaka folytatásában kirúg a hámból" A kifizetett áfás számlát kéretik elküldeni Egri Viktornak, hadd számolgassa a bevételi oldalt is.
zakar zoltán béla
2023. augusztus 23. 08:14
jhjjjhjhhjjj
Pandaka pygmaea
2023. augusztus 23. 08:12
Ennél, ilyeneknél jobb reklám nem is kell Magyarországnak. Egri Viktor meg le van szarva. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!