Miamiba igazolhat Lionel Messi!

2023. június 07. 20:13

A hétszeres aranylabdás klasszis állítólag hamarosan bejelenti, hogy az egyesült államokban folytatja pályafutását.

2023. június 07. 20:13
null

A francia L'Équipe szerint eldőlt Lionel Messi jövője – írta az ORIGO Sport. A hétszeres aranylabdás klasszis állítólag órákon belül bejelenti, hogy az egyesült államokbeli élvonalban, vagyis az MLS-ben szereplő, David Beckham által tulajdonolt Inter Miamiban folytatja pályafutását.

A portál szerint az az ötlet is felmerült, hogy a Messit a Miami rögtön kölcsön is adná néhány hónapra – akár egy teljes idényre is – az FC Barcelonának.

A L'Equipe arról is írt, hogy Messi nem akar Szaúd-Arábiába igazolni, annak ellenére sem, hogy a hírek szerint először 400, később pedig már 600 millió eurós éves fizetést ígértek a labdarúgónak. 

***

 

Nyitókép: FRANCK FIFE / AFP

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sincero
2023. június 07. 21:09
Showbusiness. A tehetség nem veszett el, csak az erők - szükségszerűen - megfogyatkoznak. Miamiban már nincs többé tét, de pénz és szórakoztatás van. Akinek leáldozóban van a karrierje (nem a tehetsége), az a pénz után megy - Amerikába...
Hasadt Tölgy
2023. június 07. 21:03
Pár nap múlva 36 éves. Ilyenkor ez van.
Abelzoli
2023. június 07. 20:51
Miért nem az terek groznijba? Buzi akar lenni ott Amerikában vagy mi? Elment az esze enni is de majd ha a gyerekei lelket akarja az USA akkor majd észbe kap
Atti bá
2023. június 07. 20:26
Már csakez hiányzott onnan. Nincs már ott elég autista?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!